vr 24 jul. | StampinCronelia, Horssen

Workshop Mini-Vakantie-Album

Kom ook naar deze gezellige creatieve workshop en maak een leuk mini-vakantiealbum met de mooie producten van Stampin' Up!.
Registratie is afgesloten
Workshop Mini-Vakantie-Album

Tijd en locatie

24 jul. 2020 13:30 – 16:00 CEST
StampinCronelia, Horssen, Oostweg 2, 6631 KT Horssen (Gld.), Nederland

Over het evenement

Maak zelf een leuk mini-album om er je vakantiefoto's en andere herinneringen in op te bergen. De workshop kost €17,50  en is inclusief een uitgebreid materialenpakket (zelf lijmsoorten, schaar en papiersnijder meebrengen), of is GRATIS bij aanschaf van minimaal €25,- tijdens deze middag. Uiteraard inclusief een kopje koffie/thee en koek.

 

We maken dit album met onder meer de prachtige Beautiful World-bundel. Wil jij deze bundel à €59,25 (stempelset en tien stansen) bestellen bij StampinCronelia, dan is de workshop voor jou gratis!

Je deelname staat vast na ontvangst van de betaling. Aanmelden en betaling kan via de ticketknop. 

En ... neem een nieuwe creatieveling mee die nog nooit bij StampinCronelia is geweest en ontvang allebei drie GRATIS kaarten uit mijn kaartenrek! 

Bij afmelding na 13 juli wordt er geen geld geretourneerd, omdat ik de materialen dan heb besteld en de workshop heb voorbereid. Je krijgt het materialenpakket dan thuisgestuurd tegen verzendkosten. Ophalen kan ook, bij StampinCronelia, of bij één van mijn Koffie & Kaart-locaties in Beneden-Leeuwen en Horssen. 

RSVP twee dagen van te voren. 

Tickets
Prijs
Aantal
Totaal
  • Workshop Mini-Vakantie-Album
    €17.50
    €17.50
    0
    €0
Totaal€0

Deel dit evenement