Hallo,

Mijn naam is Corine van Wijk en ik ben fulltime onafhankelijk Stampin' Up! demonstratrice, woonachtig in Horssen (Gld.).

Ik maak kaarten, cadeaudoosjes, verpakkingen, labels en nog veel meer met de mooie producten van Stampin' Up!® Daarnaast geef ik creatieve workshops in mijn eigen studio in Horssen en op locatie, bij mensen thuis en bij bedrijven. Tegenwoordig kunt u diverse van mijn workshops óók online volgen!

Verder maak ik kaarten en dergelijke op bestelling (zowel voor particulieren als voor bedrijven). Tevens kunt u bij mij Stampin' Up!-producten aanschaffen.

Drie keer per jaar geeft Stampin' Up! een catalogus uit met prachtige producten. Wilt u een catalogus ontvangen? Mail mij dan info@stempelhoeve.nl. Ook voor andere vragen ben ik op dit e-mailadres te bereiken. Bellen en appen kan uiteraard ook: 06-11408869.

Diverse van mijn klanten hebben bij mij het Startpakket aangeschaft en zitten nu in mijn team, Team De Stempelhoeve. We hebben een gezellig en groeiend team! Wilt u ook in mijn team, schaf dan het voordelige Startpakket aan voor slechts €129,00 en kies Stampin' Up!-producten uit ter waarde van €175,00!

Ik ben te volgen op Facebook, Instagram en ik heb een eigen YouTube-kanaal.

Graag tot ziens of horens!


Corine van Wijk
www.stempelhoeve.nl
info@stempelhoeve.nl