24-uurs Stempelactie bij Stampin' Up! op 20 oktober

Op 20 oktober kun je bij Stampin' Up!® shoppen met 15% korting. Deze dag is er nl. de 24-uurs Stempelactie van Stampin' Up!,

met heel veel stempelsets in de aanbieding.Ook zijn er diverse Nederlandstalige stempelsets afgeprijsd. Klik hier voor een lijst met alle deelnemende stempelsets.


Op 20 oktober plaats ik een extra verzamelbestelling. Dit is een bestelling voor meerdere klanten en zo kun je dus verzendkosten besparen. Je kunt nu al je wensenlijstje naar mij mailen en de betaling doen, dan gaat je bestelling mee met de verzamelbestelling.


En, niet vergeten ... is je bestelling minimaal €30,- (excl. verzending) dan doe je mee met de verloting voor een Mini Stans- en Embossingmachine!

Je kunt ook heel gemakkelijk rechtstreeks in mijn webwinkel bestellen en je bestelling wordt dan thuisbezorgd door UPS. De verzendkosten bedragen hier standaard €5,95.


Heb je nog vragen, ik hoor het graag en ik verzorg graag je bestelling!


Fijne dag, Corine

info@stempelhoeve.nl

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Algemene bestelinformatie Corine van Wijk ~ ~ ~ De Stempelhoeve

*** Bestel hier rechtstreeks Stampin' Up!-producten in mijn webwinkel.


*** Schaf hier het voordelige Startpakket aan (kies voor €175,- aan producten uit, betaal slechts €129,-). Daarna altijd 20% korting op je bestellingen. Er is geen bestelverplichting.


*** Volg mij op Facebook.


*** Schrijf je hier in op mijn e-maillijst en mis geen enkel nieuwtje meer.


*** Abonneer je hier gratis op mijn YouTube-kanaal.

15 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven