De 'KaartClub Thuis' van mei 2020 is er!

Bijgewerkt op: 13 dec. 2020

Hallo!

Een nieuwe maand met een nieuwe KaartClub Thuis (CardClub at Home) van StampinCronelia is nu beschikbaar. Voor deze maand heb ik gekozen voor de prachtige en zeer populaire bundel Free as a Bird met de bijbehorende stansen. En wat een geluk, deze stempelset gaat over naar de nieuwe jaarcatalogus 2020-2021! De stempelset en de stansen zijn dan apart van elkaar te verkrijgen, niet meer als voordelige bundel zoals nu, met 10% korting.

Ik heb met deze bundel vijf projecten ontworpen en een bonusproject: een op maat gemaakt kaartendoosje om al jouw kaarten in te bewaren.


Ook deze maand zijn er weer diverse mogelijkheden om deze KaartClub Thuis te bestellen.

In de materialenpakketten zitten dus alle materialen voor de vijf projecten, zoals voorgesneden cardstock, ribbon, e.d. behalve de Free As A Bird-bundel, de inkpads, de Stampin' Blends en de lijmsoorten. Je stanst zelf de zeshoeken uit met de stansen. Verder krijg je een geprinte PDF met daarop alle vijf de tutorials (Stampin' Up!-taal voor werkbeschrijvingen) plús de gratis bonustutorial. Aan inkpads heb je Old Olive, Mint Macaron, Pool Party en Memento Tuxedo Black nodig, voor de Stampin' Blends heb ik Old Olive, Pool Party, Mint Macaron, Bronze, Daffodil gebruikt. Heb je deze niet, dan kun je deze altijd mee bestellen of gebruik andere kleuren als je die wel hebt.


Optie 1 - €69,95:

Inclusief:

* Free As A Bird-bundel met stempelset en stansen (t.w.v. €62,00)

* Vijf materialenpakketjes, inclusief enveloppen

* Een rol lint (gratis!)

* Een half vel Gilded Gems

* PDF met alle vijf tutorials

* 1 gratis bonustutorial

* gratis jaarcatalogus 2020-2021

* gratis verzending!Optie 2 - €35,00:

Inclusief:

* Vijf materialenpakketjes, inclusief enveloppen

* Een rol lint (gratis!)

* Een half vel Gilded Gems

* PDF met alle vijf tutorials

* 1 gratis bonustutorial

* gratis jaarcatalogus 2020-2021

* gratis verzending!

EXTRA: Wanneer je zes maanden achtereen kiest voor optie 1, 2 of 5 mag je de zevende maand voor €25,00 aan gratis producten uitkiezen bij StampinCronelia!


Optie 3 - €15,00:

* alléén de PDF met de vijf tutorials + de bonustutorial, via e-mail

Wil jij liever je eigen kaartmateriaal snijden en heb je de Free As A Bird-bundel al? Dan is dit is de optie voor jou. Als je de optie ‘Alleen de PDF’ aanschaft, ontvang je de PDF per e-mail en kun je de PDF zelf printen.

Optie 4 – Speciaal voor teamleden van Team StampinCronelia - €17,50

Inclusief:

* vijf materialenpakketjes, inclusief enveloppen

* PDF met alle vijf de tutorials

* gratis verzending!

Alléén Team StampinCronelia-teamleden (mijn downline) kunnen deze optie aanschaffen voor de vijf materialenpakketjes én de pdf. Dit is een extraatje voor mijn team! Wil jij deze extraatjes ook, kom dan ook bij Team StampinCronelia en geniet van alle voordelen van Stampin' Up! en Team StampinCronelia!


Betalen kan via overboeking, Tikkie en creditcard.

Bestellen kan tot uiterlijk 17 mei 20:00 uur, ik bestel dan die dag de materialen. Wanneer ik de materialen binnen heb zal ik alles voorbereiden, snijden en dergelijke en uiterlijk versturen op 24 mei (eventueel eerder).

Optie 5

Je kunt ook rechtstreeks in mijn webshop van Stampin' Up! zelf de benodigde producten aanschaffen. Bestel je hier voor minimaal €85,00 (excl. verzenden) dan krijg je van mij de vijf materialensetjes, het lint èn de pdf gratis! Klik dan hier of hieronder op een afbeelding en je komt in mijn webshop. Afrekenen kan hier met creditcard of prepaid creditcard.

LET OP! Vergeet niet om ook de hostess code PG6HGGWD in te vullen: dan weet ik dat je gebruik hebt gemaakt van deze optie. Heb je nog vragen mail of app mij dan alsjeblieft: info@cronelia / 06 - 11408869.


Fijne dag!


Corine

StampinCronelia


42 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven