De kleuren-challenge van Just Add Ink

Bijgewerkt op: 23 aug. 2021


Magenta Madness is echt níet mijn kleur. Toch is dit één van de kleuren die centraal staan in de kleuren-challenge van Just Add Ink. Nu heet het uiteraard niet voor niets een challenge. ;-)


Gelukkig kan ik meer met de andere twee kleuren: Just Jade en Pool Party.


Momenteel ben ik druk bezig met het voorbereiden van mijn teammiddag, aanstaande zaterdag. Diverse teamleden komen dan lunchen en daarna gaan we creatief aan de slag!

Toch wil ik tussendoor even meedoen aan deze challenge, want het is alweer een poosje geleden dat ik meedeed.


Voor mijn kaart heb ik een basis gebruikt van Basic White Thick met daarop een mat in Basic White, gestanst met de grootste Stitched Rectangle stans. Dat is ongeveer 10 x 13,5 cm. De mat is opgeplakt met Dimensionals. De gestanste bloemen en blaadjes in Just Jade, Basic White en Pool Party heb ik gestanst met de mooie Pierced Blooms stansen. Ik heb diverse laagjes bloemen op elkaar geplakt.

Voor het verplichte Magenta Madness heb ik de In Color 2020-2022 Enamel Dots gebruikt.Het labeltje komt uit de stansenset Perfect Plants stansen en is gestempeld met een tekst uit de stempelset Plantenpost in Just Jade. De linkerkant van het label is om de mat heen gevouwen. Uiteraard mocht ook een strikje Baker's Twine niet ontbreken. ☺Fijne dag!Corine

37 weergaven4 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven