De Knotsgekke Hobby- en Kaartendagen zitten erop!

De afgelopen twee weken waren hectische weken en ik vond het best spannend om op de beurs te staan. Maar het is gelukt!


Een creatieve beursdeelname voorbereiden is veel werk. Neem ik te veel mee of te weinig? Wat vinden mensen van het mini-workshopje? Allemaal vragen waar ik nu pas een antwoord op heb. Inmiddels kan ik evalueren en bekijken wat ik een volgende keer anders, beter of hetzelfde zal doen. Het was in ieder geval voor mij een heel leerzame en leuke ervaring!


Ik wil vooral iedereen die bij mijn stand langskwam, een mini-workshopje deed, zomaar een praatje kwam maken, iets kocht uit mijn retired aanbod en/of een bestelling plaatste, belangstelling toonde heel hartelijk danken. Ook heel hartelijk dank aan mijn geweldige teamleden Annemarie, Elma (El-Maakt) en Claudia die mij deze drie dagen hielpen. Ik vond het heel gezellig!

Veel mensen hebben ook mijn winformulier ingevuld en in de doos gestopt. Deze ga ik deze week verwerken en in de nieuwsbrief laat ik weten wie er iets heeft gewonnen.

Nog steeds heb ik diverse acties lopen waar ik op de beurs ook over sprak en ook is het nog mogelijk je aan te melden voor de diverse workshops.


En vergeet ook niet de gratis mini-workshop komende zondag 17 oktober op mijn YouTube-kanaal. Je kunt gewoon meedoen met je eigen materialen. Wil je alsnog een materialenpakket aanschaffen, klik dan hier. Het zal er dan niet op tijd zijn, maar de video is altijd terug te kijken.


Workshop-Agenda (klik op de datum voor meer informatie) 17 oktober: Gratis mini-workshop op mijn YouTube-kanaal Stempelhoeve.

23 oktober: Christmas Whimsy-kit workshop. Maak met een complete kit zelf prachtige kerstkaarten.

27 november: Het Stamp Event, een dag lang creatief plezier, met een heel gaaf project. 11 december: Foute Kersttrui Workshop, voor die laatste kerstkaarten en wat leuks voor onder of in de kerstboom.


En elke dinsdagavond in Horssen en donderdagochtend in Druten is er "Koffie & Kaart". Gezellig als je komt!


Heb je nog vragen, mail mij gerust: info@stempelhoeve.nl.16 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven