De Stempelhoeve gaat naar Den Bosch toe ...

... en wel op 7, 8 en 9 oktober, naar de Knotsgekke Kaarten- en Hobbydagen in de Brabanthallen. Het is een hobbybeurs waar ik zelf nog nooit geweest ben en eerder had ik plannen om te gaan maar toen kwam corona. Vorige week had ik geïnformeerd over deelname in het voorjaar 2022. Toen werd ik gebeld met de mededeling dat er nu nog plek was en of ik interesse had. Pff .... moest ik wel even over nadenken, best kort dag, en even overleggen met het thuisfront.



KNOTSGEKKE KAARTEN- EN HOBBYBEURS Wat ik vooral nodig had was hulp. Zo'n beurs kun je eigenlijk niet alleen doen. Inmiddels doen twee van mijn teamleden mee op vrijdag en zaterdag (yay Team Stempelhoeve!). Dus ik heb gezegd: ik doe het! Voor de donderdag zoek ik nog iemand, ik hoop nog iemand te vinden die wil helpen.

Ik ga ook een leuk mini workshopje geven, een Make 'n Take, elk heel uur in mijn stand nr. 218.

Je kunt terecht om 11:00, 12:00, 13:00, 14:00, 15:00 en 16:00 uur. De mini-workshop duurt zeker geen uur, maar ik wil dat mijn gasten ruim de tijd hebben en zich niet gehaast voelen.

En, je kunt je NU al een plekje boeken om zeker te zijn van een voor jóuw favoriet tijdstip.

Na ontvangst van de betaling reserveer* ik je plaats. Je kunt mailen naar knots@stempelhoeve.nl en dan ontvang je van mij de betaalgegevens.


Aan mijn tafel kunnen acht personen per ronde terecht en de workshop kost €4,50 inclusief materialen en pdf-je, zodat je thuis het project ook nog eens kunt maken. En wil je een extra pakket voor thuis dan kun je die aanschaffen voor €2,-. Tijdens deze beurs heb ik diverse acties lopen waarmee je Stampin' Up! stempelsets kunt winnen en meer, maar wat dat is zie je op de beurs. 😉

DE STEMPELHOEVE

Je hebt het vast al gezien, de naamsverandering. Heel veel links werken al, maar nog niet alles. Kom je een link tegen die niet werkt, mail mij alsjeblieft, dan pas ik het aan.

En heb je nog vragen, mail me gerust op info@stempelhoeve.nl. En wat vind je van het logo? Zelfs Willem staat erop. 😀


Fijn weekend!


Corine

De Stempelhoeve

PS: Het is nog steeds Sale-A-Bration:

- Een gratis cadeau bij een bestelling van minimaal €60,-

- Een gratis stempelbundel bij aanschaf van het voordelige startpakket. Kies voor €175,- aan producten uit en betaal slechts €129,-. En daarna altijd minimaal 20% korting op je bestellingen.


* De boeking voor het mini workshopje (de Make 'n Take) is definitief na ontvangst van de betaling en kan niet worden gewijzigd / er wordt geen geld geretourneerd. Mocht je je workshop-tijdstip tijdens de beursdag wel graag willen wijzigen dan kan dat alleen wanneer er eventueel nog een vrije plaats over is. Ik kan dit niet garanderen. Eventueel kun je het workshoppakketje ook komen ophalen in mijn stand nr. 218.


36 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven