Doe mee: de KaartClub Thuis Workshop!

Hallo!


Yesss, we zijn verhuisd! EIN-DE-LIJK! Het heeft heel wat stress en gedoe veroorzaakt, maar we zijn 'over'. In huis, en vooral in mijn nieuwe werkkamer, is het nog een behoorlijke puinhoop, want we hebben niet genoeg kasten. Maar dat komt vast allemaal wel goed.

Omdat ik net als de rest van Nederland binnen zit vanwege het Coronavirus heb ik wel alle tijd om de boel op orde te krijgen. Ook ik moest uiteraard al mijn workshops en Koffie & Kaart-ochtenden annuleren. En ja, daar baalde ik best van, geef ik eerlijk toe. Maar ieders gezondheid is 't belangrijkst. Daarom gaan we nu niet op visite, ontvangen wij nu ook geen bezoek en gaan we alleen naar de supermarkt als het echt nodig is.

Om mijn workshops toch door te laten gaan, wil ik deze anders gaan aanbieden. Deze workshops worden een combinatie van mijn "KaartClub Thuis" en mijn maandelijkse KaartClub die elke tweede vrijdagmiddag van de maand op mijn locatie is. In april zou deze voor het eerst in Horssen zijn, maar helaas .... Op mijn website staan overigens alle verschoven en nieuwe data voor mijn eerder geplande workshops. Hopelijk kan het weer vanaf juni!


In april staan de tulpen centraal. Maak nu zelf zes mooie projecten met de Tijdloze Tulpen-bundel van Stampin’ Up!. Deze leuke en zeer veelzijdige bundel bevat een stempelset en een pons en helpt jou kaarten te maken om naar alle geweldige mensen in je leven te sturen! Voor deze workshop heb ik zes projecten ontworpen met de Tijdloze Tulpen-set.


In de materialenpakketten zitten dus alle materialen, zoals voorgesneden cardstock, ribbon, e.d. behalve de Tijdloze Tulpen-bundel, de inkpads en de lijmsoorten. Ook krijg je een geprinte PDF met daarop alle zes tutorials (Stampin' Up!-taal voor werkbeschrijvingen).

Voor de projecten heb je Pear Pizzaz, Seaside Spray, Blushing Bride en So Saffron inkpads nodig. De benodigde lijmsoorten die ik heb gebruikt zijn Snail Adhesive, Tear and Tape, vloeibare Tombow-lijm en Stampin' Dimensionals.

Je ontvangt ZES materialenpakketjes en een PDF met daarin de beschrijvingen. Je kunt bij mij de inkt en lijm bestellen of gebruiken wat je al hebt. Ik bied jou ook de Tijdloze Tulpen-bundel aan om mee te bestellen, zie de diverse opties hieronder.


Deze leuke workshop wordt bij jou thuis afgeleverd in een stevig brievenbusdoosje en dan kun jij aan de slag!

Je kunt bestellen via info@cronelia.nl. Er zijn vier opties waar je uit kunt kiezen.

Optie 1 - €69,50:

Inclusief:

· Tijdloze Tulpen-bundel (t.w.v. €39,50)

· Zes materialenpakketjes, inclusief enveloppen

· Een rol Baker’s Twine Whisper White

· Een vel Rhinestones Basic Jewels (gratis!)

· PDF met alle zes tutorials

· 2 extra note cards en enveloppen

· 2 bonustutorials (gratis!)

Optie 2 - €29,50:

Inclusief: · zes materialenpakketjes, inclusief enveloppen

· een rol Baker’s Twine Whisper White

· een vel Rhinestones Basic Jewels (gratis!)

· PDF met alle beschrijvingen

· 2 extra note cards en enveloppen

· 2 bonustutorials (gratis!)

EXTRA: Wanneer je zes maanden achtereen kiest voor optie 1 of 2 mag je de zevende maand voor €25,00 aan gratis producten uitkiezen bij StampinCronelia!


Optie 3 - €12,50:

· alléén de PDF met de zes tutorials, via e-mail

Wil jij liever je eigen kaartmateriaal snijden en heb je de Tijdloze Tulpen-bundel al? Dan is dit is de optie voor jou. Als je de optie ‘Alleen de PDF’ aanschaft, ontvang je de PDF per e-mail en kun je de PDF zelf printen.

Optie 4 – Speciaal voor teamleden van Team StampinCronelia - €15,00

Inclusief:

· zes materialenpakketjes, inclusief enveloppen

· PDF met alle beschrijvingen

· 2 bonustutorials (gratis!)

Alléén Team StampinCronelia-teamleden (mijn downline) kunnen deze optie aanschaffen voor de zes materialenpakketjes én de pdf. Dit is een extraatje voor mijn team! Wil jij deze extraatjes ook, kom dan ook bij Team StampinCronelia en geniet van alle voordelen van Stampin' Up! en Team StampinCronelia!


Betalen kan via overboeking, Tikkie en creditcard.

Bestellen kan tot uiterlijk 15 april 12:00 uur, ik bestel dan die dag de materialen. Wanneer ik de materialen binnen heb zal ik alles voorbereiden en uiterlijk versturen op 24 april (eventueel eerder).


Je kunt ook rechtstreeks in mijn webshop van Stampin' Up! zelf producten aanschaffen. Klik dan hieronder op een afbeelding en je komt in mijn webshop. Afrekenen kan hier met creditcard of prepaid creditcard. Vergeet niet om ook de hostess code in te vullen: SQVSKTAN, dan weet ik dat je gebruik hebt gemaakt van deze optie. Heb je nog vragen mail of app mij dan alsjeblieft: info@cronelia / 06 - 11408869. Bekijk nu ook mijn video over de KaartClub, en de kaarten, op mijn YouTube-kanaal!

Fijne dag! Corine

StampinCronelia

Gebruikte producten:


44 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven