Een challenge, een sketch

Eigenlijk wil ik elke week meedoen aan een challenge, maar helaas lukt me dit niet. Toch blijf ik het proberen. ;-) Deze week doe ik weer eens mee met een sketch challenge van Global Design Project, #GDP306.


De sketch heeft een vrij eenvoudig en rustig model, en kun je invullen naar eigen inzicht.


Ik heb gekozen voor de prachtige stempelbundel Nature's Harvest, echt één van mijn favoriete bundels. Met deze bundel geef ik op 10 oktober een gratis workshop op mijn YouTube-kanaal.


De kaart heeft een basis van 15 x 21 cm van Basic White Thick en is gerild op 10,5 cm. Hierop komt een mat in Basic White A4 van 14 x 9,5 cm. Deze is geëmbost met de 3D-embossingmal Houtstructuur. De volgende mat is ook in Basic White.

Verder heb ik het 'Oogstmaand' DSP gebruikt en daarvan de Soft Succulent print. Daarnaast gebruikte ik de Scalloped Contours-stansen. Achter de uitgestanste bloem heb ik eerst wat Baker's Twine geplakt met Tear & Tape en dit toen opgeplakt met een Dimensional.


Als laatste heb ik nog enkele plakparels aan de kaart toegevoegd.

Uiteraard is ook de envelop niet vergeten. Ik heb dezelfde stempel op de voorzijde van de envelop gestempeld, in Crumb Cake.


Heb je nog vragen over deze kaart mail mij gerust: info@cronelia.nl.


Groet,


Corine


--- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- ---


DINSDAG = VERZAMELBESTELLING-DAG is het bij mij Verzamelbestelling-dag, ik plaats dan voor meerdere van mijn klanten een bestelling.


De verzendkosten hangen af van jouw bestelling. Geef je bestelling en betaling graag uiterlijk door voor dinsdag 17.00 uur aan mij door, via de e-mail op info@cronelia.nl.


Betalen kan via overschrijving, iDEAL, Tikkie en dergelijke. Wanneer je een grote bestelling plaatst kan het voordeliger zijn om rechtstreeks in mijn webwinkel je bestelling te plaatsen.


BESTELLEN KAN ELKE DAG VAN DE WEEK


1. Via mijn webwinkel kun je heel makkelijk zelf rechtstreeks bestellen. De verzendkosten bedragen €5,95. Jouw bestelling wordt dan thuisbezorgd door UPS.


2. Ook kun je buiten de verzamelbestelling ALTIJD bij mij een bestelling plaatsen, gewoon via de e-mail. De verzendkosten bedragen dan €5,95. Ik verzorg heel graag jouw bestelling!


--- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- ---

VEEL VOORDELIGER: HET STARTPAKKET


Stampin' Up!-demonstratrices (ook de nieuwe!) genieten heel veel voordelen en altijd van minimaal 20% korting op hun bestellingen.


Wil jij dat leuke voordeel ook? Schaf dan nu het voordelige Startpakket aan en kies voor maar liefst €175,00 aan Stampin' Up!-producten uit en betaal slechts €129,00! Het Startpakket is altijd de voordeligste aankoop uit de catalogus, met vele voordelen. EXTRA: Van 3 augustus t/m 30 september kies je ook een GRATIS stempelbundel uit!57 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven