Een challenge, Just Add Ink #522

Bijgewerkt op: 4 dec. 2020

Het is weer tijd om mee te doen aan een challenge. Dit keer de Just Add Ink challenge #522, een sketch. Een heel veelzijdige, want met deze sketch kun je echt alle kanten op. Ik heb gebruik gemaakt van de prachtige product medley Boho Indigo. Ik vind deze set zo mooi dat ik er op dinsdagavond 20 oktober een workshop aan wijd.

De basis van de kaart is van Seaside Spray kaartkarton, gesneden op 21 x 21 cm en gerild op 10,5 cm, de mat is Very Vanilla A4. Voor de drie kleine matten heb ik het DSP uit de Boho Indigo-set gebruikt.

De vaasjes bestaan uit twee lagen en de eerste laag heb ik geëmbost met de Tjokvol Textuur embossingfolder (#153574). Uit deze zelfde set heb ik wat bladeren gestanst met Mossy Meadow.


Alle gebruikte materialen kun je bij mij bestellen in mijn online webshop en via de mail, of kom eens een workshop bij me volgen in Horssen (Gld.).


Een hartje of een reactie op deze blog zou ik zeer waarderen, dank je wel!Fijne dag!Corine

info@cronelia.nl

www.corinevanwijk.stampinup.net27 weergaven2 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven