Een echte uitdaging ..


... is de nieuwe TGIF Challenge. De kleuren Gorgeous Grape en Daffodil Delight zijn niet echt de kleuren waar ik snel naar grijp ....


Toch heb ik een poging gedaan om met deze kleuren en de kleur Just Jade een kaartje te maken. Ik laat me natuurlijk niet zomaar kennen... ;-)Als basis heb ik Basic White (21 x 15 cm) gebruikt en daarop komt een mat in Just Jade van 14 x 9,5 cm. Hierop komt een mat in Basic White van 13,5 x 9 cm die ik nat heb bewerkt met het Just Jade inktkussen en een aquarelpenseel.


De stempelbundel die ik heb gebruikt is de Tijdloze Tulpen, een geweldige set die nog steeds één van mijn favoriete bundels is. De stelen zijn op de mat gestempeld, de tulpen en de balderen op een apart stukje Basic White en vervolgens geponst.


De tulpen zijn bestempeld met Daffodil Delight en de bladeren in Just Jade. De tekst heb ik bestempeld in Gorgeous Grape en onder het label heb ik een stukje Gourgeous Grape fijn lint gelijmd. Als laatste heb ik wat zelfklevende pastelparels in dezelfde kleur geplakt.Binnenin de kaart heb ik twee tulpen bestempeld in Gorgeous Grape.Alle materialen kun je bij mij bestellen. Rechtstreeks en heel gemakkelijk in mijn webwinkel en via de e-mail. Je kunt op de links klikken en dan zie je de producten.

Heb je nog vragen, mail mij gerust: info@cronelia.nl.


Fijne dag!
Corine


#tgifc30634 weergaven2 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven