Een kaart in wit en wit

Bijgewerkt op: 23 aug. 2021

Voor de nieuwe Global Design Project challenge heb ik vooral wit gebruikt.


Dit keer was de opdracht van de ontwerper namaken, oftewel case the designer. Casen is namaken op je eigen manier en je bepaalt zelf welk onderdeel je namaakt. Uiteraard geef je je eigen draai eraan.



Als basis heb ik Basic White gebruikt van 21 x 15 cm. Hierop komt een mat van 10 x 14,5 cm en daarop een mat van 8,5 x 13 cm. Deze mat heb ik geëmbost met de Wrapped in Texture embossingmallen (inmiddels retired). Hieromheen gewikkeld heb ik Baker's Twine in de kleur Crumb Cake. Deze komt uit een set van vijf rollen Baker's Twine.



De stempelset die ik heb gebruikt is Country Home en de stempelbundel Hey Chick. Omdat hier in de zomer maïs groeit heb ik maïs in de melkbussen gedaan.


Fijne dag, Corine


#GDP292




26 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven