Een kaart met de nieuwe Blending Brushes

Hallo,


Gelukkig Nieuwjaar! Ik wens iedereen een gezond,

en gelukkig en een SUper creatief jaar toe!

In de nieuwe mini 2021 januari-juni voorjaarscatalogus van Stampin' Up!® staat een gaaf nieuw product: De Blending Brushes (blz. 70, #153611). Ik had ze al in huis, maar ik had ze nog niet gebruikt.

Deze kaart is gemaakt met een basis van Whisper White en daarop ook een Whisper White mat. De mat heb ik geëmbost met de Scripty embossingfolder. De Blending Brush heb ik toen 'beïnkt' met Crumb Cake en vervolgens heb ik voorzichtig rondjes geveegd over de mat. Ook de Whisper White cirkels heb ik wat bewerkt met de Brush. Onder deze cirkels zit een ronde cirkel van Vellum. De stempelset die ik heb gebruikt is de nieuwe stempelset "Enjoy The Moment". Deze gave stempelset heb ik gekregen tijdens OnStage@Home afgelopen november.


Ook de binnenkant heb ik bestempeld met Crumb Cake. Met de Crumb Cake Stampin' Blend heb ik wat spetters op de mat gespetterd en de versieringen zijn met drie draden Linen Thread en enkele Epoxy droplets. Het is zo een beetje een vintage-achtige kaart geworden.
De nieuwe mini voorjaarscatalogus gaat 5 januari in en je kunt je bestelling nu al bij mij plaatsen. Als ik je betaling vóór 5 januari binnen heb, bestel ik jouw producten meteen op de 5e. Wanneer je op de links of op de foto's in deze blog post klikt, kom je op mijn Stampin' Up! website terecht.


Je kunt nu ook (nóg handiger en sneller!) bestellen in mijn webwinkel, want je kunt nu namelijk óók betalen met PayPal. Dit is heel handig en zelf gebruik ik PapyPal al jaren, tot volle tevredenheid. Je hoeft dus niet meer met creditcard te betalen (dat mag wel). Vul dan ook de host code (gastvrouw-code) in, want bij een bestelling van minimaal €65,- ontvang je van mij een gratis cadeau! Én ... je mag een gratis cadeau kiezen uit de Sale-A-Brationfolder van Stampin' Up!.

Wil jij graag een mini-catalogus + de SAB-folder en/of de jaarcatalogus ontvangen, mail me dan op catalogus@cronelia.nl. Ik reken €5,- voor de verzending en deze krijg je terug bij een bestelling van minimaal €25,- in januari/februari.


Heb je nog vragen, mail me gerust: info@cronelia.nl.


Fijne dag!


CorinePS: Het is nog t/m 4 januari UITVERKOOP bij Stampin' Up!. Maak er gebruik van!


10 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven