Een mini mini-album

Bijgewerkt op: 18 jan. 2021

Afgelopen vrijdag had ik een workshop "mini-album maken. Dit soort albums maken vind ik zelf erg leuk om te doen, en je kunt er echt je creativiteit in kwijt. Zelf maakte ik er één met voornamelijk retired (uit het assortiment) papier. Dit project is dan ook ideaal om je restanten mee op te maken.

De diverse linten die ik gebruikte zijn zowel retired als nog verkrijgbaar, zoals dat mooie Polkadot-lint.

Met de Butterfly Duet pons heb ik diverse vlinders uitgeponst, in DSP, in kaartkarton en in Vellum, het doorzichtige kaartkarton. De pons is te vinden in de jaarcatalogus. Nu is mijn albumpje nog niet af en het moet nog gevuld worden met foto's en andere zaken die ik wil bewaren, zoals bijv. kaartjes van musea of bonnetjes van restaurants en dergelijke.


Het Butterfly Gala DSP heeft aan de ene kant kleur en aan de andere kant zwart-wit. Van dit papier had ik nog twee vellen over, mijn favoriete patroon. Hier heb ik onder meer een envelop mee gemaakt. Enkele randen van de pagina's zijn bedekt met een strookje DSP.

Heb je zin om ook een keer een mini-album bij mij komen maken, dan ben je van harte welkom in mijn studio StampinCronelia! Het is ook mogelijk om voor een aantal geïnteresseerden een datum te plannen.

Elk album wordt anders en je kiest van te voren met welk Designer Series Paper (DSP) papier je wilt werken.

Zo maak je echt een album dat bij jou past. Ook voor andere workshops kun je bij mij terecht. Voor alle workshops klik je hier.


Fijne dag, Corine StampinCronelia


E-mail: info@cronelia.nl

Shop hier: www.corinevanwijk.stampinup.net of bestel via info@cronelia.nl

27 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven