Een nieuwe website!

Hoera, StampinCronelia heeft een eigen website! Uiteraard ben ik daar heel blij mee. :-)

Deze nieuwe website heeft een aantal grote voordelen ten opzichte van de vorige. Hier kan ik nu al mijn evenementen en workshops plaatsen en je kunt dan ook meteen een plaatsje boeken en betalen.


Hoewel de website nu in de lucht is, moet er nog wel wat aan gebeuren. Ook moet ik nog heel wat evenementen en workshops toevoegen.

In maart staan er niet zoveel workshops gepland vanwege onze verhuizing naar Horssen, en ook Koffie & Kaart is wat magertjes in maart. Zo is er geen Koffie & Kaart op maandagochtend 16, 23 en 3o maart. Wel gaat Koffie & Kaart door in Druten, in het lunchcafé van cultureel centrum D'n Bogerd, mijn nieuwe locatie! In principe elke woensdagochtend van 10:00 tot 11:00 uur ben je dan van harte welkom om een leuke kaart te komen maken. De prijs is net als in Beneden-Leeuwen €3,50 inclusief alle materialen en exclusief koffie/thee. En breng jij, als trouwe Koffie & Kaart-gast, iemand mee die nog niet eerder naar mijn Koffie & Kaart is geweest, dan mogen jullie allebei drie gratis kaarten uit mijn kaartenmand kiezen!

Vanwege Carnaval was er de 24e februari geen Koffie & Kaart in Beneden-Leeuwen en daarom hield ik het in mijn eigen studio in Wamel. We zijn aan de slag gegaan met die leuke stempelsets "Over the Moon" en "This Little Piggy". Beide sets staan in de jaarcatalogus. Wil je van mij een gratis catalogus ontvangen, mail me dan a.u.b. op info@cronelia.nl en ik stuur je er graag één op. De voorjaarscatalogus krijg je dan erbij. Ook kun je bij mij Stampin' Up! producten bestellen via dit e-mailadres, ik verzorg graag je bestelling!


Fijne dag, Corine StampinCronelia


25 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven