Een tasje voor een challenge

Bijgewerkt op: 23 aug. 2021

De nieuwe Global Design Project #290 is een sketch challenge. Dit keer maakte ik hier geen kaart voor maar een cadeautasje. Vul hem met lekker chocolaatjes, snoepjes of iets anders en maak er een ander blij mee.


De basis is gemaakt van een vel kaartkarton Misty Moonlight. Ik rilde hem op de korte kant op 5 cm en op de lange kant op 5 / 13 / 18 / 26 cm.Het gestreepte dessinpapier komt uit het Dandy Garden DSP-papier en heb ik door de helft gesneden met de Paper Trimmer. Verder heb ik de Sailing Home en de bijbehorende stansen gebruikt. Dit blijft een prachtige set!


Het anker heb ik gestanst uit een stukje Soft Suède kaartkarton en opgelijmd met Tombow op een wit mini-knijpertje. De diverse afbeeldingen heb ik gestempeld in Crumb Cake. Deze kleur is altijd mooi met blauwtinten. Door het gaatje heb ik een stukje Linen Thread geknoopt.


Heb je nog vragen mail dan a.u.b. naar info@cronelia.nl.


Groet, Corine


--- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- ---

MAANDAG = VERZAMELBESTELLING-DAG Wil je meebestellen en verzendkosten besparen? Elke maandag is het bij mij Verzamelbestelling-dag, ik plaats dan voor meerdere van mijn klanten een bestelling.


De verzendkosten hangen af van jouw bestelling. Geef je bestelling en betaling uiterlijk door voor maandag 17.00 uur aan mij door, via de e-mail op info@cronelia.nl.


Betalen kan via overschrijving, iDEAL, Tikkie en dergelijke.


BESTELLEN KAN ELKE DAG VAN DE WEEK

1. Via mijn webwinkel kun je heel makkelijk zelf rechtstreeks bestellen. De verzendkosten bedragen €5,95. Jouw bestelling wordt dan thuisbezorgd door UPS.


2. Ook kun je buiten de verzamelbestelling ALTIJD bij mij een bestelling plaatsen, gewoon via de e-mail. De verzendkosten bedragen €5,95. Ik verzorg heel graag je bestelling!


--- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- ---

ACTIE Startpakket+

4 t/m 31 MEI 2021


Stampin' Up!-demonstratrices (ook de nieuwe!) genieten heel veel voordelen en kortingen. Wil je dat leuke voordeel ook?

Schaf dan nu het voordelige Startpakket aan en kies meteen al producten uit die nieuwe catalogus!


Kies voor €207,00 aan Stampin' Up!-producten uit en betaal slechts €129,00!27 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven