Een thema challenge

Global Design Project #275

De liefde is aan de beurt bij deze challenge.Voor mijn kaart in vintage-stijl heb ik voor rustige tinten gekozen: Sahara Sand en Basic White.


De stempelsets die ik heb gebruikt zijn twee van mijn favorieten uit de jaarcatalogus: Woven Heirlooms en Very Versailles.


De basis van de kaart is in Basic White, met daarop een mat van Sahara Sand. Deze is geëmbost met embossingfolder Scripty, die perfect past bij de Very Versailles-stempel. Hier omheen is Linen Thread gestrikt. Op deze mat komt een mat in Basic White, gestanst met de Rectangle-stansen, die ik heb bestempeld met het Sahara Sand inkpad. Ook de 'brief' is gestanst met de Rectangle-stansen in Sahara Sand en de tekst met Memento Tuxedo Black.

De envelop is gestanst met de Snailed It-stans en de bloem is geponst met de Bloesem-pons. Ik heb vervolgens deze bloem geëmbost met de Tijdloos Textiel embossingfolder.

Verder heb ik de binnenkant bestempeld, in Sahara Sand. Op de takken heb ik nog twee bloemen toegevoegd. Als laatste heb ik op de kaart enkele opaalrondjes geplakt.

Alle Stampin' Up!-materialen kun je bij mij bestellen, via de e-mail en ook rechtstreeks in mijn online webwinkel. Ik verzorg graag ook jouw bestelling!

Fijne dag,Corine van Wijk

StampinCronelia


Corine van Wijk ~ ~ ~ StampinCronelia

*** Bestel hier rechtstreeks in mijn ONLINE webwinkel: https://bit.ly/2MqvkKi

*** Schaf hier het voordelige Startpakket aan (kies voor €175,- aan producten, betaal slechts €129,-): https://bit.ly/3pML8Wa

*** Volg mij op Facebook.

*** Schrijf je hier in op mijn e-maillijst en mis geen enkel nieuwtje meer.

*** Abonneer je hier gratis op mijn YouTube-kanaal.


De binnenkant van de kaart.


44 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven