Global Design Project #241 | Color Challenge

Bijgewerkt op: 4 dec. 2020

Hallo!


Het is een tijd geleden dat ik heb meegedaan aan een challenge: verhuisgedoe, te druk, coronastress, geen tijd .... Dat dus. Maar nu heb ik weer wat meer tijd en dit is mijn bijdrage aan de Global Design Project #241 Challenge.

Dit is mijn kaart geworden. De basis is van Pretty Peacock cardstock van 30,5 x 30,5 cm dat ik heb gesneden op 30 x 15 cm en heb gerild op 15 cm. Daarop komt een mat van Whisper White van 14,5 x 14,5 cm. Een tweede mat in Blushing Bride van 14 x 14 cm heb ik geëmbost met de nieuwe embossingfolder Old World Paper. Deze is vanaf 3 juni verkrijgbaar bij mij.


Op de mat komt een strook Pretty Peacock van 7 x 14 cm en daarop twee banners in Soft Seafoam DSP en Whisper White, dit heb ik schuin gelijmd. Eromheen gewikkeld is een flink stuk Linen Thread en vervolgens heb ik het met Dimensionals opgeplakt.

De gestempelde teksten in Pretty Peacock komen van de nieuwe stempelset "Volop Vrienden" (artikelnr. 153976), een set vol zeer gevarieerde teksten.


De twee bloemetjes zijn gestempeld in Blushing Bride en Soft Sea Foam op het bijbehorende cardstock.

Alle materialen zijn bij mij te bestellen (behalve de stempelset Thoughtful Blooms, dit was een gratis set tijdens de Sale-a-Bration), door op een foto hieronder te klikken of door me te mailen op info@cronelia.nl.

Sommige producten zijn vanaf 3 juni verkrijgbaar, want deze staan in de nieuwe jaarcatalogus. Deze kun je ook bij mij aanvragen. Ik verzorg graag je bestelling!


Fijne dag,Corine

StampinCronelia


30 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven