Global Design Project #242 , een Sketch Challenge

Bijgewerkt op: 4 dec. 2020

Voor mijn Koffie & Kaart Facebook Live van 25 mei heb ik die mooie stempelset Botanical Bliss uit de kast gehaald. Deze set heeft prachtige stansen, waarmee je heel mooie labels kunt maken. Nu ik hier toch mee bezig was, besloot ik voor de Global Design Project Challenge #242 deze set ook te gebruiken. De opdracht dit keer is een sketch challenge. Je moet dan een project maken met een bepaalde lay-out.

Deze mooie set komt helaas niet terug in de nieuwe catalogus, dus wees er snel bij! En, de stansen zijn nu afgeprijsd.


De basis van mijn kaart is van Soft Sea Foam, 21 x 14,5 cm en gerild op 10,5 cm. Hierop komt een mat van DSP van 10 x 14 cm. De tweede mat is van Whisper White A4 cardstock van 9 x 12 cm en is met een cirkel uitgestanst. Daarna heb ik deze mat met embossingfolder Coastal Weave door de Big Shot gehaald.

Het uitgestanste label van de tags is deels onder de mat gelijmd. De vogels zijn ingekleurd met de Stampin' Blends Mint Macaron. Het tekstje is uitgeponst met de Classic Label Punch.

Alle producten kun je bij mij bestellen, maar sommige artikelen zolang de voorraad strekt (tot 3 juni). Ik verzorg graag jouw bestelling! Heb je nog vragen, mail mij dan op info@cronelia.nl, of app me op 06-11408869.

Fijne dag,


Corine

StampinCronelia

36 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven