Global Design Project #277, kleurenchallenge


De kleuren van de nieuwe Global Design Project kleurenchallenge zijn helemaal mijn stijl. Voor deze challenge gebruiken we Blushing Bride, Rococo Rose en Sahara Sand.Voor mijn kaart heb ik een basis genomen van Sahara Sand, van 21 x 14,5 cm. De voorste flap heb ik dubbel gevouwen en hierover komt een streng Baker's Twine Whisper White.

Op deze flap komt een mat van Sahara Sand en deze heb ik geëmbost. Verder heb ik voor deze kaart de Stitched So Sweetly stansen gebruikt.


Voor de bloemen heb ik Blushing Bride, Basic White en Rococo Rose gebruikt en met deze kleuren heb ik ook gestempeld.


Later deze week laat ik op mijn YouTube-kanaal zien hoe ik deze kaart heb gemaakt. Abonneer je dan ook meteen, klik op het belletje en maak kans op een gratis stempelset!De tekst komt van de stempelset "In Bloom". Alle Stampin' Up!-materialen kun je bij mij bestellen, via de e-mail of rechtstreeks in mijn webwinkel.


Heb je nog vragen, dan hoor ik het graag!Corine van Wijk
38 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven