Global Design Project #314

Dit keer weer een sketch challenge, waaraan ik graag meedoen. Nu heb ik gisteren de prachtige stempelbundel Gorgeous Leaves binnengekregen en daar ging ik mee aan de slag.


Als basis gebruikte ik een stuk kaartkarton Crumb Cake van 21 x 14,5 cm met daarop een mat in Basic White. Deze heb ik bestempeld met wat 'vegen' uit de stempelset en vervolgens geëmbost met de Oude Druk 3D embossingfolder.

De tweede mat is van Crumb Cake en deze heb ik bestempeld. De diverse bladeren zijn gestanst, één ervan in Vellum, en het witte blad is gestanst op een stuk zelfklevend vel schuimrubber. Het Basic White label is eerst bestempeld met de houtnerf-stempel en vervolgens heb ik de tekst met gouden embossingpoeder erop gemaakt. De tekst komt uit stempelset 'Kaartje Van Mij'.

De strik is gemaakt van een dubbele draad Baker's Twine in Basic Wite en Very Vanilla.Als laatste heb ik nog enkele goudkleurige zelfklevende mat-metallic rondjes toegevoegd.


63 weergaven2 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven