Global Design Project Challenge #274 Sketch Challenge

Hallo! Voor de nieuwe uitdaging van GDP is het de beurt aan een sketch challenge. De bedoeling is dus om de lay-out te gebruiken.Omdat je nooit genoeg felicitatiekaarten kunt hebben, heb ik gekozen voor de nieuwe set 'Hey Birthday Chick'. Deze leuke set is in combinatie met een gouwe ouwe, de 'Hey Chick' stempelset uit 2017. En hier zijn nu ook stansen bij!De basis van de kaart is Whisper White (nieuw: Basic White) kaartkarton 21 x 14,5 cm en deze is gerild op 10,5 cm. Daarop komt een mat van DSP Neutrals van 10 x 14 cm. De mat van Whisper White kaartkarton meet 9 x 13 cm. Ik heb met de nieuwe Blending Brush een achtergrondvlek gemaakt in Crumb Cake. Daarna is hij geëmbost met de Tijdloos Textiel embossingfolder.

De letters zijn uitgestanst met de Playful Letters in Cinnamon Cider kaartkarton. De ballon heb ik gestempeld op DSP en uitgeknipt. Ik heb hem over de andere ballon gelijmd met Tombow multiglue. In de binnenkant van de kaart heb ik nog een kip gestempeld in Crumb Cake. De druppels zijn de nieuwe opaalsteentjes uit de nieuwe voorjaarscatalogus.


Beide stempelbundels zijn vanaf 2 februari beschikbaar voor klanten, en voor Stampin' Up!-demo's nu al. Ze zijn slechts tijdelijk beschikbaar, dus wacht niet te lang! Heb je de 'Hey Chick' stempelset al, dan kun je de stansen ook los bestellen.


Alle Stampin' Up!-materialen kun je bij mij bestellen. Rechtstreeks via mijn webwinkel (betalen kan hier met PayPal en creditcard) of via e-mail: info@cronelia.nl.


Heb je nog vragen? Mail mij alsjeblieft op info@cronelia.nl


Fijne dag!


Corine

StampinCronelia

🛒 Bestel hier rechtstreeks in mijn webwinkel: https://bit.ly/2MqvkKi

🎁 Wees altijd 20% goedkoper uit en bestel het voordelige Startpakket: https://bit.ly/3pML8Wa Nu t/m 28 februari met gratis 5 pakken Designer Series Paper!
18 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven