Het is bijna 1 december ....

Bijgewerkt op: 4 dec. 2020


En dat wil zeggen dat ik de nieuwe Stampin' Up! mini-voorjaarscatalogus én de Sale-A-Bration-folder kan bestellen! Ik bestel er ook graag één voor jou. Ik heb de nieuwe voorjaarscatalogus en de SAB-folder al mogen inkijken en er staan weer prachtige producten in. En een paar mooie Nederlandstalige stempelsets! Tevens heb ik al een paar producten mogen bestellen, zoals de Libelle-bundel en de Quite Curvy-bundel. In de nieuwe Sale-A-Bration-folder (gratis producten bij je bestelling) staan ook dit keer weer geweldige producten.


Klanten kunnen vanaf 5 januari bestellen uit deze nieuwe voorjaarscatalogus en de SAB-folder, Stampin' Up!-demo's al vanaf 1 december. Lees er hieronder over. Én ... ik heb nóg een leuke actie, dus lees vooral verder ...


Heb je de afgelopen periode bij mij Stampin' Up!-producten besteld dan ontvang je als trouwe klant een gratis mini-voorjaarscatalogus en een SAB-folder van mij*.


Heb je de afgelopen drie maanden niets, of nog niet eerder, bij mij besteld maar wil je wel graag de mini-voorjaarscatalogus en de SAB-folder ontvangen, dan betaal je €5,00 voor beiden inclusief de verzendkosten. Betalen kan via overboeking, Tikkie, creditcard.

Bestelling plaatsen bij StampinCronelia?

Plaats je op 1 december 2020, of nog in november, een bestelling bij mij van minimaal €25,00 (excl. verzendkosten) dan ontvang je ook een gratis minicatalogus en de SAB-folder. Ben jij zelf demo dan stuur ik deze niet op, want jij ontvangt van Stampin' Up! zelf de catalogus. Je kunt me je bestelling doormailen op info@cronelia.nl. Na ontvangst van de betaling (via overschrijving, Tikkie of creditcard) plaats ik je bestelling.


Wil jij altijd een fikse korting op je bestelling? Lees dan vooral verder!


Als klant mag je vanaf 5 januari 2021 uit de nieuwe voorjaarscatalogus bestellen. Echter .... bestel je het voordelige startpakket, dan mag ook jij al vanaf 1 december bestellen uit de nieuwe catalogus!

Voor slechts €129,00 mag je ter waarde van maar liefst €175,00 aan Stampin' Up!-producten kiezen. Dus je hebt dan meteen al voor €46,00 aan gratis producten. En je mag altijd ruim een maand eerder dan klanten producten aanschaffen.

Daarna krijg je op elke volgende bestelling altijd minimaal 20% korting (er is geen bestelverplichting)! En deze korting kan oplopen. Tevens krijg je gratis catalogi en nog meer leuke voordelen. Je komt in mijn team, Team StampinCronelia, met andere gezellige creatieve dames.

Kiezen voor het startpakket is echt de voordeligste keus die je kunt maken.


Nog slimmer inkopen?


Schaf dan het voordelige startpakket aan op 1 december 2020, want dan mag jij ook al uit die nieuwe mini-voorjaarscatalogus producten kiezen!

Dus koop jij regelmatig Stampin' Up!-hobbyproducten? Kies dan het startpakket van Stampin' Up! en winkel voortaan met minimaal 20% korting!


LEUKE ACTIE bij StampinCronelia


Plaats* jij op 1 december (uiterlijk voor 16:00 uur) voor minimaal €75,- bij StampinCronelia een bestelling*, dan ontvang je van mij gratis een flesje Tombow Multi Liquid Glue en een pakje Dimensionals, samen t.w.v. €11,50. Dit zijn onmisbare producten voor je creatieve projecten.


Heb je nog vragen? Ik help je graag. Mail me: info@cronelia.nl of bel/app op 06-11408869.

Fijne dag,


Corine van Wijk

StampinCronelia

info@cronelia.nl
* niet in combinatie met andere acties van StampinCronelia

* niet geldig voor Facebook Live-pakketten, Koffie & Kaart Thuispakketten

18 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven