Het was Creative Ladies Night!


Even dreigde de nieuwe coronamaatregelen wederom roet in het eten te gooien, maar gelukkig kon de Creative Ladies Night toch doorgaan. Deze avond was in de plaats gekomen van de StempelBingo.

De voorbereiding voor een avond zoals deze vind ik zeker zo leuk als de avond zelf. Ik had hapjes en knabbeltjes in huis gehaald (ik heb bijna alles nog over, want als je creatief bezig bent heb je geen tijd om te snoepen ;-)) en had zelfs een banner gemaakt. Dan was het doel van deze avond goed duidelijk. ;-)

Het eerste project was een doorzichtig doosje van Stampin' Up! met daarin drie mini-kaartjes met mini-enveloppen. Uiteraard werd ook de envelop beplakt. Voor deze kaartjes heb ik voornamelijk het Playing with Patterns papier gebruikt.

Ook had ik nog wat extra voorbeelden gemaakt ter inspiratie.

Een doosje met minikaartjes is leuk om te maken, en nog leuker om weg te geven. De kaartjes zijn ook geschikt om aan een bos bloemen te hangen of om een cadeautje te plakken.

Het tweede project was een mapje gemaakt van Whisper White cardstock en het mooie designers papier Trimming the Town. Dit papier staat in de najaarscatalogus en is bedoeld voor winter- en kerstkaarten. Het heeft prachtige prints, aan beide kanten. Aan de andere kant van het papier staan prints die je ook voor andere gelegenheden kunt gebruiken! Het is dus heel veelzijdig papier.

Het mapje is voor allerlei gelegenheden te gebruiken: plak er foto's in, bewaar er recepten in (leuk voor een kind dat op zichzelf gaat wonen), voor vakantiefoto's, een nieuw huis, kerst, et cetera. Sommige deelnemers besloten met het materialenpakket iets anders te maken. Ook dat mag, je weet natuurlijk nooit of je iets ontwerpt wat anderen ook leuk vinden. Ik ben benieuwd naar hun resultaten!


Voor het mapje heb ik alle kleuren die in het Designer Series Paper gebruikt en van het DSP elk een vel. Er bleef nog genoeg over voor bijv. kaarten of een doosje.

Het was 'hard werken' die avond en mijn gasten kregen ook niet alles af. Uiteraard namen ze dit mee naar huis en kunnen ze thuis er verder mee aan de slag. Elke gast kreeg naast het materialenpakket een nummer, en één won met dat nummer een prijs.

Voor de nummerkaartjes heb ik gebruik gemaakt van de grote madeliefpons. De gelukkige winnares won een pons met een bijpassend stempelsetje. Voor de overige deelnemers was er nog een kleinigheidje. Niemand ging met lege handen naar huis!

SUper gezellig dat jullie er waren dames, graag tot een volgende keer!


Ook een keer een creatieve workshop in Horssen (Gld.) komen volgen? Je bent van harte welkom! Het is tevens mogelijk om een bij je thuis een workshop te organiseren. Ik verzorg de workshop, jij zorgt voor de koffie/thee/koek en een aantal gasten. Uiteraard zolang nodig met inachtneming van de RIVM-maatregelen. Mail mij gerust voor de mogelijkheden: info@cronelia.nl.


Fijne dag, Corine


info@cronelia.nl

www.corinevanwijk.stampinup.net

www.stampincronelia.nl/agenda


#stampincronelia #stampinup #stampinupdemonstratrice #stampinupdemo #stampinupworkshop #stempelen #echtepostiszoveelleuker #Horssen


de achterkant van het mapje


22 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven