Ik ben verhuisd ☺ ....

.... niet van huis, wel van 'platform'. Voortaan zie je mijn live filmpjes op mijn YouTube-kanaal StampinCronelia en niet meer op Facebook. Waarom? Ik kan dan beter de reacties lezen en hier op reageren. En niet iedereen heeft Facebook, maar kan wel kijken op YouTube.


In ieder geval, vandaag maakte ik iets met de In Bloom-bundel tijdens mijn YouTube Live en ik heb besloten om deze mooie set ook te gebruiken voor de nieuwe challenge van TGIF. Dit keer is het een inspiratie-challenge: #tgifc308. Het mag iets zijn met water colour of met bloemen. Voor water colour heb ik op het moment niet echt het geduld, dus ik ga met bloemetjes aan de slag.

De basis van mijn kaart is gemaakt met Basic White Thick en de mat met gewone Basic White. Ik heb de mat geëmbost met de Tijdloze Textiel embossingmal.

De Misty Moonlight gestreepte cirkel komt uit het Dandy Garden DSP. Met de In Bloom stansen heb ik diverse bloemen en blaadjes uitgestanst.


Ik had geen Linen Thread meer op voorraad, dus ik heb een stuk Braided Linen uit elkaar getrokken en daar een strikje van gemaakt. Dit is opgeplakt met een glue dot op de bloem.


De teksten komen uit de stempelset Bedanken in Stijl en zijn gestempeld in de kleur Misty Moonlight.


Ook binnenin de kaart heb ik een bloem geplakt, deze bestaat uit meerdere lagen.

Heb je nog vragen over deze kaart of over de producten, mail mij gerust!


Groet, Corine

#tgifc308


50 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven