Interne "verbouwing"

Vorige week is mijn werkkamer enigszins op de schop gegaan. Benieuwd hoe het (voorlopig) is geworden?We hebben een ruim huis en ik heb een grote werkkamer, waar ik zeker mee bof. Echter, er is geen kastruimte. Het huis heeft veel schuine wanden, zo ook mijn werkkamer. Steeds vaker moest ik spullen op de grond zetten. Daarnaast word ik heel onrustig van teveel spullen in het zicht, ik raak dan het overzicht kwijt.


En dus reden we op een vrijdagmiddag naar Ikea en kochten we daar twee witte Kallax-kasten. Eigenlijk wilde ik die kasten nooit, ze zijn me te modern en passen niet echt bij onze boerderij. En bijna elke Stampin' Up! heeft ze ... 😏 Maar er is wel een reden waarom veel Stampin' Up!-demo's en andere hobbyisten ze hebben, ze zijn nl. superhandig.

De oude indeling. De open boekenkast is verhuisd naar de kas.


Terwijl mijn vriend de kasten in elkaar zette, haalde ik het dressoir leeg en ruimde ik op. En gooide ik heel veel weg. Dingen waarvan ik niet eens meer wist dat ik ze had (en we wonen hier pas anderhalf jaar!) en ook oude swaps. Een paar heb ik er bewaard, ter inspiratie.

Willem houdt toezicht.


Er komen later nog twee dezelfde kasten, voor mijn garens en voor mijn lappen stof.

De nieuwe koffie- en theebar ... :-)


Inmiddels ben ik blij met de nieuwe indeling. Er moeten nog wel wat meer deurtjes en roze boxen in de kast komen, zodat alles netjes opgeruimd en uit het zicht is, maar het budget was even bereikt. Nog steeds ben ik aan het opruimen en weggooien, soms met een beetje pijn in het hart. Maar, het geeft me wel heel veel rust. In ieder geval, ik ben blij met de huidige indeling nu.

Wel loop ik nog steeds naar mijn oude plek, waar eerst het papier en de stempels stonden ....

Hij staat!

gif#opruimen #hoogsensitief #werkkamer #ontspullen

33 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven