Just Add Ink challenge #534

Bijgewerkt op: 18 dec. 2020

Tijd om weer eens mee te doen aan een challenge van

Just Add Ink.

Dit keer is de opdracht om drie kleuren gebruiken:

Real Red, Mossy Meadow en Pear Pizzaz.


Eigenlijk wilde ik een kaart maken die niets met kerst te maken heeft. Dat is niet gelukt, :-) ik maakte een kaart met de Christmas Gleaming-bundel, die in de najaarscatalogus staat. De bundel bestaat uit een stempelset en een tweedelige ponsenset.

De basis van de kaart is van Whisper White Thick en de mat van Pear Pizzaz cardstock. Daarop komt een mat van Whisper White A4, die ik heb geëmbost met de embossingfolder Brick and Mortar.


Ik heb drie kerstballen gestempeld in Mossy Meadow en in Pear Pizzaz en deze geponst. De strik is van Real Red lint. Met Baker's Twine heb ik de kerstballen aan de rode strik gestrikt. Als laatste heb ik wat rode Rhinestones toegevoegd.


Wil je deze of anderen Stampin' Up!-producten bij mij bestellen, mail me dan op info@cronelia.nl. Betalen kan via overboeking, Tikkie of creditcard. Ook kun je rechtstreeks in mijn webwinkel bestellen (betalen kan hier met PaylPal of creditcard). Vul dan ook de host code (gastvrouwcode) in.
En van 8 december t/m 4 januari is er een mega uitverkoop bij Stampin' Up!. Op heel veel artikelen kortingen uit de najaarscatalogus tot wel 50%! Maar ... op is op. En ook deze gebruikte stempelset is flink afgeprijsd.


Fijne dag,
Corine

info@cronelia.nl28 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven