Just Add Legs

... dat is het thema van deze challenge van Just Add Ink.


Ik heb voor mijn kaart twee challenges gecombineerd en hiervoor vooral Basic White kaartkarton gebruikt.


De tweede challenge komt van AAA Cards. Hier mocht je 1 inch (2,54 cm) gebruiken voor je afbeelding. Nu denk ik dat ik voor deze challenge te veel lagen heb gebruikt, maar mijn kaart is dan ook vooral bedoeld voor #jai581.

Het elfje komt uit de kit 'Christmas Whimsy', echt een geweldig leuke en vooral complete kit. Hier maak je zelf heel gave kerstkaarten mee. Het kopje van het elfje heb ik, heel bruut, afgeknipt en binnenin gelijmd.

Ik heb de tweede mat geëmbost met mijn favoriete embossingmal '3D Oude Druk'. Ik heb hem opgeplakt met Dimensionals. De tekst komt ook uit deze kit en is gestempeld in Night of Navy.


En, voor mij vrij bijzonder: geen lint of plakkertjes op deze kaart. 😄


Alle materialen kun je bij mij bestellen, behalve de vierkante stansen, die zijn helaas retired. Toch bewaar ik deze stansen nog even, voor eigen gebruik. ;-) Heb je nog vragen over deze kaart, ik hoor het graag!


Fijne dag, Corine

info@stempelhoeve.nl Elke dinsdag plaats ik verzamelbestelling. Bestel bij mij en bespaar verzendkosten. Of bestel rechtstreeks in mijn webshop.
49 weergaven2 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven