Kies je favoriete workshop

Regelmatig organiseer ik workshops in mijn eigen workshopruimte De Stempelhoeve. Nu hoor ik wel eens van mensen dat ze graag willen meedoen, maar net die datum niet kunnen. Of ze hebben de workshop al een keer gevolgd en zouden die datum graag een andere workshop willen doen.


Daarom is er nu "Kies Je Workshop".


Op zaterdag 18 december en zaterdag 22 januari kun je zelf kiezen welke workshop je wilt volgen.

Tijdstip: 13:00 tot 17:00 uur.


Deze workshops zijn niet geschikt voor beginners.

Receptenalbum

HOE WERKT HET:


STAP 1: Kies je favoriete datum STAP 2: Kies je favoriete workshop

STAP 3: Meld je aan


Je kunt kiezen uit de volgende workshops**: Workshop 1: Receptenalbum -- €49,50 inclusief uitgebreid materialenpakket

Workshop 2: Jaarboek 2022 -- €54,50 inclusief uitgebreid materialenpakket

Workshop 3: Doos met inhoud -- €39,95 inclusief uitgebreid materialenpakket

Workshop 4: Postmap met inhoud -- €49,50 inclusief uitgebreid materialenpakket


Voor alle workshops geldt: inclusief onbeperkt koffie/thee/koek. Wij houden ons aan de huidige RIVM-maatregelen. Bij binnenkomst is het gebruik van handgel verplicht.

Workshop 3 - Doos Met Inhoud

Voor de workshop maak je naar keuze** gebruik van het Designer Series Paper (DSP) uit de jaarcatalogus"You're A Peach","Hand-Penned", "Pansy Petals",


of


uit de voorjaarscatalogus / SAB-folder "Artfully Composed, "Daffodil Afternoon"of "Heart of Home". Bij aanmelding vermeld je waar je voorkeur naar uitgaat.


Aanmelden* kan via info@stempelhoeve.nl, daarna ontvang je van mij de betaalgegevens. Betalen kan via overboeking of betaalverzoek.


LET OP: Op de foto's zie je DSP dat niet altijd meer voorradig is, omdat het niet meer in het assortiment van Stampin' Up! zit. Je ontvangt dus een alternatief. Je kunt je voorkeur aangeven (zie hierboven).

*Na ontvangst van de betaling wordt er geen geld geretourneerd i.v.m. het bestellen van de materialen en de voorbereidingen van de workshop. Het materialenpakket kan worden opgehaald, of wordt opgestuurd à €6,95 verzendkosten.


Heb je nog vragen, ik hoor het graag!
**Zelf meebrengen naar de workshop: lijmsoorten, papiersnijder, schaar en dergelijke. Lijmsoorten zijn ook ter plekke aan te schaffen, mocht je deze vergeten.

**Zolang de voorraad strekt.

47 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven