Koffie & Kaart Live 11 mei

Goedemiddag!


Vandaag was er weer een Koffie & Kaart via Facebook Live en dit keer was de Make & Take een cadeauverpakking. Doosjes en cadeautasjes maken vind ik erg leuk om te doen, en zijn vooral leuk om te geven. Ik heb de mijne gevuld met walnoten uit eigen tuin, maar chocolaatjes of snoepjes doen het ook altijd erg goed. ;-)

En omdat de nieuwe jaarcatalogus eraan komt ben ik nu ook zoveel mogelijk mijn Designer Series Paper (DSP) aan het opmaken. Soms met bijna pijn in het hart, maar er komt ook weer heel veel prachtig nieuw DSP uit.


Dit keer heb ik onder meer gebruik gemaakt van embossingpoeder met de heat tool en de vlinderpons (Butterfly Duet Punch).


Plaats jij een bestelling bij mij vóór woensdagmiddernacht en bedraagt je bestelling minimaal €30,00, dan stuur ik je twee Koffie & Kaart Live Make ’n Take materialenpakketjes gratis op (DSP kan variëren). Ook ontvang je dan van mij gratis de nieuwe jaarcatalogus* met een uitdraai van alle Nederlandstalige stempelsets.


Als je wilt bestellen via de Stampin’ Up!-website, gebruik dan deze link en de host code: 343JN32C. Mocht dit niet lukken, kun je me ook een bericht sturen op Facebook, je e-mail sturen naar bestellen@cronelia.nl of app een berichtje naar 06-11408869.

Ik neem zo snel mogelijk contact met je op! De bestelling moet uiterlijk woensdagnacht zijn geplaatst om de Koffie & Kaart-deal te krijgen.

Is je bestelling hoger dan €200,00 gebruik dan de Hoste Code niet, want dan krijg jij gratis Stampin Rewards.


MAAR ... de BESTE DEAL ... als je bestelling minimaal €60,00 bedraagt, ontvang je van mij de Make & Take-setjes tweemaal gratis PLUS een extra gratis cadeautje!

Dat kan een rol lint zijn, een vel mooie glimmers, een aantal velletjes DSP, het blijft nog even een verrassing. Ook krijg je de gratis jaarcatalogus*.


Ben jij demo bij iemand anders, ook dan kun je in het bezit komen van deze twee Make & Take-materialensetjes. Je betaalt €7,50 inclusief verzendkosten en ik stuur je de sets graag toe (DSP varieert).Zit jij in mijn team, Team StampinCronelia, en wil je de gratis materialenpakketjes ook ontvangen? Dat kan! Bestel dan zelf met je eigen demo-nummer, want dan krijg je je CSV. Ik kan dan zien dat jij hebt besteld en je ontvangt van mij de twee gratis setjes thuis.


Heb je nog vragen? Mail mij gerust op info@cronelia.nl.


Fijne dag!Corine

StampinCronelia


*Jaarcatalogi zijn voor mij een investering en moet ik zelf ook bestellen. Krijg je deze nieuwe jaarcatalogus al van een andere demo, laat het mij dan a.u.b. even weten. Dan geef ik de catalogus aan een andere belangstellende!


10 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven