Koffie & Kaart Thuispakket februari 'Hey Birthday Chick'


Hallo!

Februari is mijn verjaardagsmaand, en dus ..... lees snel verder!


Er is weer een nieuw ☕️ Koffie & Kaart Thuispakket beschikbaar, ditmaal voor de maand februari. Dit is de maand waarin ik jarig ben en dus heb ik gekozen voor een toepasselijke stempelset: Hey Birthday Chick. 😁


Deze gave set Hey Birthday Chick (€25,00) uit de mini 2021 voorjaarscatalogus heeft vanaf 2 februari ook bijbehorende stansen (€33,-). De complete bundel, dus stempelset met stansen, is 10% voordeliger en kost €52,-! Wil je niet wachten tot 2 februari, schaf dan nu het voordelige Startpakket aan en je mag deze complete stempelbundel meteen al bestellen! Je bespaart met het Startpakket sowieso al €46,00.

Daarnaast is de er een 'gouwe ouwe' terug vanaf dezelfde datum: Hey Chick. Ook hier zitten stansen bij.


Je kunt het Koffie & Kaart Thuispakket nu bestellen via kenkfeb@cronelia.nl. Je ontvangt dan van mij de betaalgegevens.

Wat zit er in dit Koffie & Kaart Thuispakket?


* Alle materialen, gesneden en gestanst of geponst.


* Een rol lint of embellishments (siersteentjes) of een pakje design papier.


* Elke maandagochtend plaats ik een filmpje op Youtube met daarin de instructies voor de te maken kaart. Je kunt deze video ook terugkijken op een tijdstip dat voor jou het beste uitkomt.


* Omdat de ene maand vier maandagen heeft en de andere vijf, krijg je standaard materiaal voor vijf kaarten. Dus bij een maand met vier maandagen plaats ik op één maandag niet één maar twee kaarten.


* Inclusief verzendkosten.


Niet inbegrepen zijn de stempelset(s) of bundel, inkpads, Stampin' Blends en lijmsoorten. Deze kun je altijd meebestellen.

De stempelset "Hey Chick" (€21,-) en de bijbehorende tansen (€39,-) zijn verkrijgbaar vanaf 2 februari. De complete bundel kost €54,00 en is ook 10% voordeliger.


Ook heb ik weer de stempelset "Kaartje van Mij" gebruikt, deze kost €27,00 en bevat zeer veelzijdige teksten. Bestellen van Stampin' Up!-producten kan altijd rechtstreeks in mijn webwinkel (betalen kan met PayPal en creditcard) en via de e-mail: bestellen@cronelia.nl (betalen kan via overschrijving, Tikkie, etc).

* Het Koffie & Kaart Thuispakket kost €20,00 inclusief verzendkosten.

* Bestel je producten erbij, zoals bijv. de stempelset en/of de complete bundel dan is dat exclusief verzendkosten (tenzij het in het doosje erbij past! :-) ).


* Betalen kan via overschrijving / betaalverzoek / Tikkie.


* Bestel het Koffie & Kaart Thuispakket uiterlijk 28 januari en ik verstuur het materialen-pakket op vrijdag de 29e januari.Er zijn vanaf februari enkele wijzigingen voor het bestellen van het Koffie & Kaart Thuispakket. Je hebt nu langer de tijd om het Thuispakket van de maand te bestellen.


* Het Koffie & Kaart Thuispakket van februari kan besteld worden tot en met 10 februari.

* Uiterlijk 15 februari wordt het "Koffie & Kaart Thuispakket februari" naar je verzonden (tenzij er producten op nalevering staan).En omdat februari mijn verjaardagsmaand is krijg jij bij jouw bestelling van de stempelset 🐔 "Hey Birthday Chick" bij mij,

een GRATIS een rol In Colors 2019-2021 lint cadeau*!NIET VERGETEN: Bestel je voor minimaal €60,00 aan producten dan mag je

een gratis Sale-A-Bration-product uitkiezen!Heb je nog geen mini januari-juni 2021 catalogus, laat het me even weten en ik stop een exemplaar erbij. Ook ontvang je de gratis Sale-A-Brationfolder van me.


Heb je nog vragen, mail mij gerust!


Fijne dag!


Corine van Wijk

StampinCroneliaCorine van Wijk ~ ~ ~ StampinCronelia

*** Bestel hier rechtstreeks Stampin' Up!-producten in mijn ONLINE webwinkel: https://bit.ly/2MqvkKi

*** Schaf hier het voordelige Startpakket aan (kies voor €175,- aan producten, betaal slechts €129,-): https://bit.ly/3pML8Wa

*** Volg mij op Facebook.

*** Schrijf je hier in op mijn e-maillijst en mis geen enkel nieuwtje meer.

*** Abonneer je hier gratis op mijn YouTube-kanaal.* Zolang de voorraad strekt;

kleur naar keuze:

Bumblebee

Cinnamon Cider

Just Jade

Magenta Madness

Misty Moonlight.

22 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven