"Koffie & Kaart Thuispakket" januari

Nu Nederland weer plat ligt moeten we onszelf thuis zien te vermaken. Zelf heb ik daar nooit problemen mee, het woord vervelen is aan mij niet besteed. :-)


Momenteel ben ik lekker bezig met het plannen van diverse online workshops en inmiddels is het Koffie & Kaart Thuispakket januari ook beschikbaar. Op mijn YouTube-kanaal heb ik een kort filmpje geplaatst van dit Koffie & Kaart Thuispakket. Vijf projecten, elke maandagochtend kun je een kaart maken, of een ander project. Met de materialen kun je de kaart namaken, of je geeft er je eigen draai aan.

Je kunt het pakket nu bestellen via kenkjan@cronelia.nl. Je ontvangt dan van mij de betaalgegevens.


Wat zit er in dit pakket? * Alle materialen, gesneden en gestanst of geponst.

* Een rol lint of embellishments (siersteentjes).

* Elke maandagochtend plaats ik een filmpje op Youtube met daarin de instructies voor de te maken kaart. Je kunt deze video ook terugkijken op een tijdstip dat voor jou het beste uitkomt.

* Omdat de ene maand vier maandagen heeft en de andere vijf, krijg je standaard materiaal voor vijf kaarten. Dus bij een maand met vier maandagen plaats ik op de laatste maandag niet één maar twee kaarten.


Niet inbegrepen zijn de stempelset(s) of bundel, inkpads en lijmsoorten. Deze kun je altijd mee bestellen. Ik heb deze keer onder meer gebruik gemaakt van de stempelset "Kaartje van Mij", deze kost €27,00 en bevat zeer veelzijdige teksten.

* Het Koffie & Kaart Thuispakket kost €20,00 inclusief verzendkosten.

* Bestel je producten erbij, zoals bijv. de stempelset en/of de complete bundel dan is dat exclusief verzendkosten (tenzij het in het doosje erbij past!).


* Betalen kan via overschrijving / betaalverzoek / Tikkie.

* Het Koffie & Kaart Thuispakket van januari kan besteld worden tot en met 27 december.

* Uiterlijk 31 december wordt het "Koffie & Kaart Thuispakket januari" naar je verzonden (tenzij er producten op nalevering staan).


Heb je nog geen mini januari-juni 2021 catalogus, laat het me even weten en ik stop een exemplaar erbij. Ook ontvang je de gratis Sale-A-Brationfolder van me.

Heb je nog vragen, mail mij gerust!


Fijne dag!


Corine van Wijk

StampinCronelia35 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven