Koffie & Kaart via Facebook Live!

Hallo!


Wat een rare Koningsdag was dat gisteren. Het is dat bij ons de vlag uithing, maar anders zouden er niets van merken.

Normaliter geef ik op maandagochtend Koffie & Kaart in De Rosmolen in Beneden-Leeuwen, maar dat staat al weken stil vanwege corona. Dus ik dacht 'wat als ik nu eens Koffie & Kaart via Facebook Live ga doen'. Inmiddels heb ik al twee keer een gewone Facebook Live gedaan op donderdagmiddag, met drie projecten, dus de ergste zenuwen zijn al een klein beetje weg.

Gisteren heb ik dan ook mijn eerste Koffie & Kaart op Facebook gedaan. Toen ik later terugkeek, bleek de video heel slecht te zijn, het was amper te zien wat ik deed en wat ik had gemaakt. Balen, uiteraard, maar soms gaat dat helaas zo. In ieder geval, ik laat hierboven nogmaals de kaart zien die ik live heb gemaakt en de voorbeelden die ik eerder maakte staan hieronder. Ik heb gebruik gemaakt van die leuke bundel "Under My Umbrella". De basis van de kaart is in Whisper White Thick en meet 14,5 x 21 cm en is gescoord op 10,5 cm. De mat is van Whisper White A4 cardstock en geëmbost met de Scripty embossingfolder, één van mijn absolute favorieten!

Deze stempelset en pons is als bundel 10% voordeliger dan de producten los te kopen. Gelukkig komen deze producten ook in de nieuwe catalogus, maar dan niet meer als voordelige bundel. Èn ... in de nieuwe jaarcatalogus komt nóg een stempelset die je kunt gebruiken met die leuke pons. Maar mag ik nog niet laten zien, nog even wachten tot 3 juni ...


Sowieso is de nieuwe jaarcatalogus prachtig en staan er ook twee nieuwe embossingmachines in. Echter, deze kunnen nog niet meteen worden besteld. Ik houd je op de hoogte wanneer het wel mogelijk is om ze te bestellen.

Deze week heb ik een leuke aanbieding voor mensen die deze veelzijdige bundel nog niet in huis hebben:

Koffie & Kaart-aanbieding:

Bestel vóór woensdagavond 29 april 00:00 uur de Under My Umbrella-bundel (€36,75)

bij StampinCronelia en ontvang 6 vellen DSP (15,2 x 15,2 cm) gratis!

Online bestellen: www.stampinup.nl - - -> vul ook in de Host Code: PYWUA9CC.

Bestellen via de e-mail: info@cronelia.nl

GRATIS verzending bij bestelling vanaf €50,00 (alleen via de e-mail).

Het prachtige DSP Peaceful Poppies en het DSP van Subtles en Regals zijn straks retired. Zij zijn dan niet meer verkrijgbaar, dus op is op. Wil je bestellen, dan verzorg ik graag je bestelling!


Fijne dag, Corine StampinCronelia


293 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven