Kylie's International Blog Highlight augustus 2020

Bijgewerkt op: 4 aug. 2020


Het is al weer veel te lang geleden dat ik meedeed aan Kylie's bloghop. Door de verhuizing en al het gedoe eromheen, kwam de klad erin. Maar in augustus doe ik weer mee!

Het thema voor dit jaar is "bedankt" en dat heb ik dus in mijn kaart verwerkt. Ik heb gekozen voor de geweldige stempelbundel Playful Pets. Deze collectie bestaat uit een stempelset, stansen, twee rollen lint, leuke bedeltjes en prachtig Designer Series Paper (DSP). En dit mooie papier is voor zowel honden- als poezenliefhebbers. Zoals je ziet op de foto moest onze Willem gapen van opwinding ...

De basis van mijn kaart is in Flirty Flamingo 21 x 14,5 cm en deze is gerild op 10,5 cm. De letters zijn in Whisper White A4 uitgestanst met de stansen Playful Alphabet. De eerste twee letters heb ik recht opgelijmd en de volgende lettes 'vallen' naar beneden. Ook de drie puntjes komen uit deze veelzijdige stansenset.


De grumpy kat heb ik uitgeknipt uit het DSP en opgeplakt met een dimensional. Binnenin de kaart heb ik een mini-envelop geplakt, deze heb ik gemaakt het Envelope Punch Board, dat helaas, helaas niet meer in het assortiment zit. Ook hiervoor heb ik DSP gebruikt. In dit envelopje kun je een briefje stoppen en/of een cadeaubon, geld of dergelijke.


Het hoekje rechtsboven is geponst met de Detailed Trio Pons. De cirkel is gemaakt met de Starburst Punch en met het lint heb ik nog een strik gemaakt. Deze is opgeplakt met een Glue Dot.

Vind je deze kaart leuk dan zou ik jouw stem op mijn kaart erg waarderen. Mocht ik in de Top 10 terecht komen, dan mag ik meedoen met de ereronde. En dat zou ik uiteraard een SUper-eer vinden. :-) De link om te stemmen vind je hier.

Wil jij deze leuke set ook in huis hebben, dan verzorg ik graag jouw bestelling. Je kunt bestellen door mij een mail te sturen, en je kunt ook rechtstreeks in mijn online webshop bestellen.


Vul dan ook de host code (gastvrouwcode) in: EBGG6DSH, want dan ontvang jij van mij een cadeautje bij een bestelling van minimaal €85,00: een rol In Color 2020-2022 naar keuze*! Er zijn vijf kleuren waar je uit kunt kiezen: Bumblebee, Cinnamon Cider, Magenta Madness, Misty Moonlight en Just Jade. Ook wanneer je via de mail bestelt ontvang je het cadeautje.


En wil je mij bij in Horssen (Gld.) een workshop komen volgen, dan kun je hier mijn workshopagenda vinden.


Heb je nog vragen, laat het me a.u.b. weten via info@cronelia.nl.


Fijne dag!

Corine www.stampincronelia.nl

info@cronelia.nl

https://corinevanwijk.stampinup.net/

*bij StampinCronelia in augustus 2020 / exclusief verzendkosten56 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven