Maart, een bijzondere maandHallo!


Het is bijna maart en er staan spannende en bijzondere dingen te gebeuren in huize StampinCronelia. We gaan verhuizen! Ein-de-lijk!! Momenteel is het hier in huis een mega puinhoop en opruimen doe ik niet meer. Heeft toch geen zin ....Ondertussen gaan mijn workshops in mijn tuinstudio in Wamel en 'Koffie & Kaart'-ochtenden gelukkig gewoon door :-), behalve enkele Koffie & Kaart-maandagen in De Rosmolen, Beneden-Leeuwen. Er is nl GEEN Koffie & Kaart op maandagochtend 16, 23 en 30 maart.

Op 4 maart start er ook Koffie & Kaart in het cultureel centrum D'n Bogerd in Druten. Elke woensdagochtend van 10:00 tot 11:00 ben je welkom in het lunchcafé. Ook hier is de prijs €3,50 inclusief alle materialen en exclusief consumptie. Kom je regelmatig naar mijn Koffie & Kaart en breng je iemand mee die nog nooit naar mijn Koffie & Kaart is geweest, dan mogen jullie allebei drie gratis kaarten uit mijn kaartenmand kiezen.

Maart is de laatste maand van Stampin' Up!'s Sale-A-Bration. Je kunt je nog steeds bij mij aanmelden als teamlid van Team StampinCronelia en het voordelige Starterspakket aanschaffen. Sowieso mag je in het Starterspakket altijd voor €175,- aan producten kiezen en betaal je slechts €129,-. Dat is al mooi voor €46,- aan gratis producten! Hieronder zie je een voorbeeld van wat er allemaal in een Starterspakket kan: stempelsets, inkpads, stansen, een pons en nog veel meer!


Ik vind het SUper dat mijn team groeit en ik ben ook heel dankbaar voor de creatievelingen die kiezen voor mijn team! Ik ben dan ook al druk bezig om een speciale creatieve teamdag (gratis voor mijn teamleden!) te organiseren in het najaar als dank voor jullie vertrouwen in mij.


Tijdens de Sale-A-Bration krijg je nu ook EXTRA een pak van 48 vellen dubbelzijdig bedrukt Designer Series Paper en een mini-papiersnijder t.w.v. €32,-. Daarnaast mag je ook nog een gratis stempelset uitkiezen! Daarna heb je altijd minimaal 20% korting op je bestellingen en nog veel meer voordelen. Echt een SUperaanbod! Je zit nergens aan vast en jij bepaalt helemaal zelf wat je met je demo-schap doet. Ik verwelkom je heel graag in mijn team!

Op 4 maart van 19:00 tot 21:00 uur is er weer een teamavond in Wamel en ik nodig je hiervoor graag uit als je geïnteresseerd bent om in mijn team te komen. De prijs voor deze avond is €5,- en naast diverse informatie en nieuwtjes over en van Stampin' Up! gaan we ook creatief aan de slag! Uiteraard is er ook koffie en thee. Weet je nu al zeker dat je bij mij wilt instappen, neem dan je lijst met je gekozen producten mee en je credit card! Zo kan je ik je meteen inschrijven en kan jij meteen gaan genieten van alle Team StampinCronelia èn Stampin' Up! -voordelen!


Voor al mijn geplande workshops in maart en april kun je kijken in mijn agenda op deze website. Je kunt je aanmelden en de betaling doen via de knop. Vergeet ook niet om je aan te melden voor StampinCronelia's Stempeldag Retreat, een hele dag creativiteit, plezier, verwennerij en gezelligheid in ons nieuwe atelier in Horssen op zaterdag 25 april! En ... tot en met 14 maart krijg je €5,- vroegboekkorting!


Ik hoop je graag te zien tijdens mijn workshops, op mijn Stempeldag Retreat en bij Koffie & Kaart!


Fijne dag,

Corine

info@cronelia.nl

18 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven