Mijn eerste Facebook Live!

Bijgewerkt op: 29 apr. 2020

Het was best spannend, zo'n eerste Facebook Live. Nu zei mijn jeugdheldin Pippi Langkous ook "ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan" en dus heb ik het gedaan! Uiteraard gingen sommige dingen wat anders dan gepland en ik ben wat dingen vergeten, zoals de enveloppen. Tja, volgende keer beter ... ;-)


En hopelijk heb ik volgende week ook mijn telefoonstandaard binnen, zodat ik niet nogmaals mijn wasrek hoef te gebruiken. Al ging dat op zich niet eens zo slecht. :-D De bedoeling is om nu elke week op donderdagmiddag een Facebook Live te doen, waarin ik een aantal projecten maak en wat vertel over andere workshops en dergelijke. Afgelopen vrijdag liet ik vooral het nieuwe Designer Specialty Paper 'Ornate Garden' zien met drie projecten.

Wil je de video nog eens terugkijken dan kan dat hier. Ook heb ik een PDF gemaakt met daarin alle gebruikte materialen en maten, deze kun je gratis aanvragen via pdf@cronelia.nl.

Wanneer je voor minimaal €35,00 bij StampinCronelia bestelt, krijg je van mij GRATIS alle materialen om de drie Make 'n Takes van afgelopen vrijdag te maken. Cardstock, geponste en gestanste onderdelen, lint en dergelijke is inbegrepen en zelf zorg je voor de stempelsets, inkpads en lijm. Je kunt bestellen via fblive@cronelia.nl of via mijn webwinkel in de Stampin' Up!-website. Vul dan ook de host code in: SQVSKTAN, want dan weet ik dat jij recht hebt op de gratis Make 'n Takes van 17 april.

Wanneer je voor meer dan €200,00 bestelt vul je host code niet in, want dan heb je recht op gratis Stampin' Rewards (gratis producten). Uiteraard krijg je dan wél van mij de gratis materialensetjes als dank voor jouw bestelling!


Heb je nog vragen, aarzel dan a.u.b. niet om mij te mailen op info@cronelia.nl of te appen op 06-11408869.


Fijne dag!

Corine

StampinCronelia


18 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven