Mijn eerste kaart ...


Hallo! Ik heb een nieuwe website voor challenges ontdekt, de Freshly Made Sketches.

Dit wordt mijn eerste kaart hiervoor.


De kaart moet 'clean & simple' zijn. De bedoeling is dan dat je voor deze kaarten geen gerafelde randjes en veel gedoe gebruikt.Nou, ik ga mijn best doen. ;-)Ik ontdekte deze site vlak voor dat bij ons de stroom eraf ging vanochtend. In onze buurt werd er nl. onderhoud gepleegd aan het stroomnetwerk. Dus het perfecte moment om een kaart te maken.


Voor deze kaart heb ik een basis van Basic White Thick gebruikt met daarop een mat van Soft Sea Foam kaartkarton. Hierop komt een mat van DSP 'Subtles' in de kleur Soft Sea Foam. De schuine stroken zijn in Basic White A4 en gemaakt met de Ornate Border Dies (#152724). Dit zijn echt prachtige stansen.


De tekst komt uit de stempelset 'Voorjaarswensen' en heb ik met Memento Black gestempeld op het DSP. Het schattige konijn komt van de stempelset "Springtime Joy'. Ik heb haar ingekleurd met enkele Stampin' Blends. Deze stempelset staat in maart ook centraal in mijn Workshop-At-Home-pakket.


Ook de binnenkant en de envelop heb ik bestempeld, ditmaal met het kuiken.


Heb je nog vragen over deze kaart, of over de gebruikte producten, mail mij gerust!


Groet, Corine

info@cronelia.nl

#FMS476
51 weergaven2 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven