Mini bloghop Team StampinCronelia


Ook al is mijn Stampin' Up! - team nog klein (wel heel gezellig! 😀), een bloghop(je) kan altijd! En omdat ik de thema's door de war had gehaald (komt vast door het barre winterweer) is het thema deze maand vrij. Voor mijn bloghop heb ik 'liefde' gekozen.

Ik heb gebruik gemaakt van de Lots of Heart-bundel, een bundel met een stempelset en prachtige stansen erbij.

Een note card is als basis gebruikt, deze is gevouwen op de rillijn en toen doorgesneden in het midden op 6,3 cm, tot aan de rillijn. Twee matten Basic White van 8,2 x 5,8 cm heb ik geëmbost, met de Meadow Moments en Weelderig Groen en op de twee delen gelijmd met Tombow. Ik heb twee harten gestempeld in Blushing Bride en deze gestanst. Met Dimensionals heb ik ze opgeplakt, precies onder elkaar. Verder heb ik nog wat hartjes gestanst met Blushing Bride kaartkarton en deze her en der opgelijmd.


Om het midden van de kaart heb ik nog wat Blushing Bride Baker's Twine geknoopt. De tekst is gestempeld in Memento Black en opgeplakt met Dimensionals.


Alle Stampin' Up!-producten kun je bij mij bestellen. Ik verzorg graag jouw bestelling!


Klik op de links of op de foto's en je komt rechtstreeks in mijn webwinkel terecht. Je kunt dan betalen met PayPal of creditcard. ook kun je me je bestelling doormailen en je kunt dan betalen middels een overschrijving, creditcard of Tikkie. Na ontvangst van je betaling plaats ik je bestelling (excl. verzendkosten).


Wanneer je op deze links klikt, kom je op de posts van Annemarie en Claudia terecht:

Annemarie de Witte

Claudia Kingma

Heb je nog vragen, mail of app mij gerust!


Fijne dag!

Corine


Algemene bestelinformatie Corine van Wijk ~ ~ ~ StampinCronelia

*** Bestel hier rechtstreeks Stampin' Up!-producten in mijn ONLINE webwinkel.

*** Schaf hier het voordelige Startpakket aan (kies voor €175,- aan producten, betaal slechts €129,-).

*** Volg mij op Facebook.

*** Schrijf je hier in op mijn e-maillijst en mis geen enkel nieuwtje meer.

*** Abonneer je hier gratis op mijn YouTube-kanaal.

25 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven