NIEUW! Het Workshop At Home Pakket.

Bijgewerkt op: 17 dec. 2020


Nieuw bij StampinCronelia:

Het Workshop At Home-Pakket

Hallo! Vanaf november is er elke maand een creatief workshoppakket bij StampinCronelia te verkrijgen: het Workshop At Home Pakket!

Dit is een gevarieerde workshop, met diverse projecten, die elke maand anders is. De ene maand maak je bijvoorbeeld kaarten, de andere maand diverse 3D-projecten zoals doosjes en/of cadeauverpakkingen en/of kaarten. Altijd maken we gebruik van mooie Stampin' Up!-materialen die op dat moment beschikbaar zijn en heel veelzijdig zijn.

Wat krijg jij thuisgestuurd: - alle materialenpakketjes voor de te maken projecten, inclusief luxe enveloppen, kaartkarton, design-papier, lint en dergelijke.


- Via de e-mail ontvang je een PDF met de beschrijvingen.

- Ik heb alle benodigde kaartkarton voor je gesneden en geponst.

- Een rol lint of een pakje embellishments (siersteentjes).


Kosten voor dit pakket: € 25,00 inclusief verzendkosten. Ik verstuur per stevig brievenbusdoosje.


Zelf zorg je voor diverse lijmsoorten, de stempelset of stempelbundel en inkpads. Deze kun je uiteraard altijd meebestellen. Ik maak onder meer gebruik van Tombow multiglue en Dimensionals.

Bestel je meer producten dan alleen het Workshop At Home Pakket en past dit in het brievenbusdoosje erbij, dan betaal je niets extra’s. Past het niet in het brievenbusdoosje en moet ik een grotere doos gebruiken, dan komt er €3,50 aan verzendkosten bij. Ophalen kan ook, in Horssen (Gld.). ACTIE*: Wil jij de Little Treats Bundel, die ik in november gebruik, erbij bestellen, dan ontvang je alle tien materialenpakketjes geheel GRATIS en VOOR NIETS!

In november maken we gebruik van de prachtige bundel Little Treats. Met deze set kun je kaarten, cadeaudoosjes, labels en nog veel meer mee maken. Deze bundel bevat:

- Stempelset Little Treats (15 stempels)

- Little Treat Box stansen (10 stuks)

Deze zeer veelzijdige en gave bundel kost €63,75 en is als bundel 10% voordeliger.


Bestellen kan t/m 9 november 2020. Daarna ga ik alles bestellen en verzendklaar maken. In principe verstuur ik de pakketten uiterlijk 13 november.

Op mijn Facebookpagina zal ik regelmatig een sneak peek plaatsen van enkele projecten. De foto's hierboven zijn ter inspiratie. en komen van Stampin' Up!. En heb je nog vragen, neem dan a.u.b. contact met me op: wahp@cronelia.nl .

Fijne dag, Corine

-- StampinCronelia --

foto: ©Stampin' Up!.


*alleen geldig bij StampinCronelia; actie is niet in combinatie met andere acties van StampinCronelia PS:

Sta je al ingeschreven op mijn e-maillijst?

Zo ja, én bestel je de Little Treats-bundel met het Workshop At Home-Pakket van november, dan krijg je een extra gratis cadeautje bij je pakket!

77 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven