NIEUW: Het "Koffie & Kaart Thuispakket"

Bijgewerkt op: 11 okt. 2020

Creatieve Koffie & Kaart is altijd heel gezellig en ik organiseer dit inmiddels in drie plaatsen: Beneden-Leeuwen, Druten en in mijn eigen studio in Horssen (Gld.). Is dit voor jou nu net te ver dan kun je nu bij StampinCronelia het Koffie & Kaart Thuispakket bestellen. Het eerste Koffie & Kaart Thuispakket gaat in november in en we gaan aan de slag met de prachtige set Celebrations Tidings. Deze bundel is een zeer veelzijdige bundel en voor heel veel gelegenheden te gebruiken, zoals kerst, verjaardagen, Valentijnsdag, huwelijkskaarten, leuke labels en doosjes, et cetera. Zelf ben ik vooral helemaal fan van de mooie stansen. Op de foto hieronder zie je enkele voorbeelden uit de catalogus van Stampin' Up!®.


Wat houdt het KOFFIE & KAART THUISPAKKET in?


* Je ontvangt een compleet materialenpakket om vijf kaarten (of wat anders) te maken.

* Ik heb alles voor je gestanst en/of geponst.

* Ook je enveloppen zitten in dit pakket.

* In het materialenpakket zit altijd een hele rol lint (9.1 m) (of soms zelfs een duo of trio-pak!) of een pakje mooie siersteentjes. Je houdt dus ruim voldoende over voor nog meer projecten.

* Elke maandagochtend plaats ik een filmpje op Youtube met daarin de instructies voor de te maken kaart. Je kunt deze video ook terugkijken op een tijdstip dat voor jou het beste uitkomt.

* Omdat de ene maand vier maandagen heeft en de andere vijf, krijg je standaard materiaal voor vijf kaarten. Dus bij een maand met vier maandagen plaats ik op de laatste maandag niet één maar twee kaarten.

* Zelf zorg je voor lijmsoorten, inkpads en de stempelset en/of bundel en een papiersnijder met rilfunctie.

* Je kunt de stempelset/bundel en dergelijke bij mij meebestellen (en ontvang een cadeautje!), of gebruik een stempelset die je al hebt.

* Het Koffie & Kaart Thuispakket kost €20,00 inclusief verzendkosten.

* Bestel je producten erbij, zoals bijv. de stempelset of de bundel dan is dat exclusief verzendkosten (tenzij het in het doosje erbij past!).


* Betalen kan via overschrijving / betaalverzoek / Tikkie.

* Het Koffie & Kaart Thuispakket van november kan uiterlijk besteld worden tot en met 21 oktober.

* Uiterlijk 28 oktober wordt het Koffie & Kaart Thuispakket naar je verzonden.


~~EXTRA ~~EXTRA ~~ EXTRA ~~

Doe je minimaal zes maanden achtereen mee met StampinCronelia's Koffie & Kaart Thuispakket dan krijg je in de zevende maand een

extra verrassingscadeau

in je pakket!


Je kunt je aanmelden via mijn e-mailadres en ontvangt dan de gegevens voor de betaling.Een voorbeeld: De deksel van dit doosje is gemaakt met

de grootste stans.


Bekijk ook het introductie-YouTube-filmpje!


Graag tot 'Koffie & Kaart Thuis'!


Corine

Nog vragen? Ik hoor het graag!

kekthuispakket@cronelia.nl

www.corinevanwijk.stampinup.net

55 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven