Nieuwe Stampin' Up! jaarcatalogus 2020-2021

Veel mensen weten het al: er is een nieuwe jaarcatalogus uit! Stampin' Up!® demonstratrices hebben hem al in huis en kunnen er ook al een selectie uit bestellen. Ook mijn bestelling is al de deur uit. :-) Ik mag nog niets van de inhoud laten zien, maar wel de voorkant. Het is weer een prachtige catalogus geworden met ook heel mooie Nederlandstalige stempelsets erin.

Wil jij nu ook al bestellen uit deze catalogus en niet willen wachten tot 3 juni? Dan kan dat door het Starterspakket te bestellen van slechts €129,00. Je kiest dan producten uit voor €175,00 dus dat is €46,00 aan GRATIS producten! En je zit nergens aan vast, je geniet gewoon van je creatieve hobby, plus je krijgt op elke volgende bestelling 20% korting. Er is geen bestelverplichting.


Wil jij de catalogus van mij ontvangen, zo half mei, stuur mij dan een mail en ik zet je op de lijst. Mijn huidige klanten ontvangen van mij sowieso de catalogus gratis. Ben jij (nog) geen klant van mij of heb je het afgelopen half jaar niets bij mij gekocht, dan betaal je alleen de verzendkosten à €5,95. Wanneer jij een bestelling bij me plaatst van minimaal €25,00 krijg je deze €5,95 van mij weer terug. Catalogi moet ik zelf bestellen en kosten mij uiteraard ook geld, dus ik hoop op je begrip! Uiteraard krijgt je een leuke kaart erbij en een gratis handig kleinigheidje. Wat dat is, is nog een verrassing.
Mail mij snel op info@cronelia.nl voor een jaarcatalogus en schrijf je ook meteen in voor mijn nieuwsbrief, dan mis je geen nieuwtjes!


Heb je nog vragen, mail of app me gerust, ik help je graag en verzorg graag jouw bestelling.Fijne dag, Corine

StampinCronelia


PS:

Niet vergeten, elke maandagmiddag om 13:00 uur Koffie & Kaart Live en donderdagmiddag om 13:00 uur Facebook Live.

21 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven