Nu extra GRATIS producten bij instapactie van Stampin' Up!

Waarom het volle pond betalen als je altijd minimaal 20% korting kunt krijgen? En nog veel meer extra's? Dat is voor 99% van de creatievelingen de reden om het voordelige Starterspakket van Stampin'Up!® aan te schaffen. Het Starterspakket is namelijk de voordeligste deal uit de catalogus. Waarom?

Omdat je voor €175,00 zelf aan producten mag kiezen en je slechts €129,00 betaalt. Dus je hebt meteen al voor €46,00 aan gratis producten. Leuk, toch?


En tot en met 30 september 2020 is het helemaal voordelig om dit Starterspakket aan te schaffen, want je krijgt heel veel extra's, namelijk:


* de stempelset So Much Love

* de stempelset Queen's Anne Lace

* 8 materialenpakketjes om 8 kaarten te maken in de kleur Coastal Cabana

* 8 materialenpakketjes om 8 kaarten te maken in de kleur Granny Apple Green

* 1 pakje zelfklevende zilveren Rhinestones (140 stuks)


Het Starterspakket wordt gratis bij je thuisbezorgd, en komt inclusief gratis catalogi en nog veel meer. Het Starterspakket is dus in totaal maar liefst €235,- waard.

En je mag voortaan ruim een maand eerder bestellen uit die mooie catalogi. :-) Daarnaast zijn er nog meer gave voordelen bij aanschaf van het Starterspakket.

Ik verwelkom je graag in mijn team, Team StampinCronelia. Wij zijn een klein, maar groeiend team en er is voor iedereen ruimte. Wil jij je korting en je hobbyspullen alleen voor jezelf gebruiken, prima. Wil jij (in de toekomst) wellicht iets gaan verdienen met jouw creatieve hobby, ook prima, ik help je graag. Sowieso ben je altijd welkom op mijn teamavonden en mijn trainingen in Horssen (Gld.).


Wil je meer weten mail mij dan a.u.b. op info@cronelia.nl of app/bell me op 06-11408869. Het maakt niet uit waar je woont* in Nederland, je bent welkom bij Team StampinCronelia!* Do you live in/Lebst du in/Habitez vous à: the UK, Germany, Austria, France, you are welcome, too, to join my team!


Fijne dag!


Corine

voorbeeld van een Starterspakket ----->

6 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven