Op de achtergrond ...

Deze week staat de achtergrondstempel centraal bij de TGIF Challenge #tgifc299.


En dus ging ik de uitdaging aan met mijn nieuwe stempel Wild Roses. Mijn kaart is geïnspireerd op de kaart van Tammy Wilson. Het is een uitgebreide kaart om te maken met veel onderdelen. Echt een leuke uitdaging, dus ;-). De basiskaart is in Night of Navy met daarop een mat van Sahara Sand. Hier heb ik een rechthoek uitgestanst met de Rectangle stansen. Dit overgebleven stuk wordt binnenin de kaart gelijmd.


De overgebleven rand heb ik geëmbost met de Pinewood Planks embossingfolder. Daarop komt een mat DSP Night of Navy. De stempel Wild Roses heb ik met behulp van de handige Stamparatus gestempeld op Basci White.

Het label in Sahara Sand heb ik bestempeld met een tekst van de Simply Succulent stempelset in embossingpoeder White. Het label is gestanst met de Tasteful Label stans en het witte label eronder met de Layering Circles Dies. Verder heb ik drie soorten lint gebruikt: Denim, Linen Thread en Whisper White Baker's Twine. Als laatste heb ik her en der opaalsteentjes toegevoegd.


Alle materialen kun je bij mij bestellen, of nog slimmer, ga meteen voor het veel voordeliger Startpakket. Dat scheelt je €46,00.


STARTPAKKET

Kies voor €175,- aan mooie Stampin' Up!-producten uit en betaal slechts €129,-. Dat is voor €46,- aan gratis producten. En extra .... je krijgt t/m 28 februari 5 GRATIS pakken Designer Series Paper cadeau!


BESTELLEN

Ik plaats maandag 18 januari weer een verzamelbestelling, en ik kan jouw order meteen meebestellen. Sowieso kun je bij mij altijd een bestelling plaatsen wanneer je wilt. Betalen kan via overboeking, PayPal, iDEAL, creditcard en Tikkie.


Ook kun je heel gemakkelijk rechtstreeks zelf via mijn webwinkel bestellen, je kunt betalen met PayPal of creditcard. Vul dan ook de gastvrouwcode in: NA3DFZYW.


Heb je nog vragen, ik hoor het graag. Mail, bel of app mij gerust.


Fijne dag!


Corine

info@cronelia.nl

06-11408869

30 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven