TGIF Color Challenge 297

Bijgewerkt op: 15 jan. 2021


De nieuwe TGIF Challenge #tgifc297 is een kleurenchallenge. Of eigenlijk geen kleuren, want we moeten gebruik maken van Basic Black en Whisper White. Alleen ... ik heb bijna geen zwart-wit papier. Het vel dat ik nu gebruikt heb komt van het Butterly Gala DSP van de vorige Sale-A-Bration. Nood breekt wet... ;-)


Mijn basis is Whisper White Thick met daarop een mat van Basic Black. Die heb ik geëmbost met de 3D-embossingfolder Metselwerk. Het label is gestanst met de Tasteful Labels stansen en geëmbost met de embossingfolder Droomweide.


Het tekstje en de gestempelde bloemen komen uit de nieuwe stempelset Wensbloemen (verkrijgbaar vanaf 5 jan. '21). De tekst is geëmbost met zwart embossingpoeder en de heat tool. De bovenste paardenbloem is gestempeld op Vellum kaartkarton, dat doorschijnt.

Alle materialen kun je bij mij bestellen, behalve de retired producten (uit vorige catalogi). Ik plaats 5 januari een bestelling, en ik kan jouw order meteen meebestellen. Ook kun je heel gemakkelijk rechtstreeks via mijn webwinkel bestellen, je kunt betalen met PayPal of creditcard. Vul dan ook de gastvrouwcode in: NA3DFZYW.


Heb je nog vragen, ik hoor het graag.


Fijne dag!


Corine

info@cronelia.nl


40 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven