WIN een gratis Stampin' Stans- en Embossingmachine t.w.v. €73,-!


De inklapbare mini Stampin' Stans- en Embossingmachine.

Het nieuwe Stampin’ Up! jaar begint op 1 oktober.

En bij StampinCronelia met SUpergave prijzen!

Het hele Stampin' Up!-jaar kun je namelijk een SUperhandige

Stampin' Up! mini stans- & embossingmachine t.w.v. €73,00 winnen! Maar wacht ... StampinCronelia gaat van naam veranderen. StampinCronelia heet vanaf 1 oktober officieel "De Stempelhoeve". Om dat te vieren is er nog een extra winactie. Lees snel verder.


De handige inklapbare machine heeft een 8,9 cm breed platform en werkt met veel van de kleinere stansen en embossingmallen van Stampin’ Up!. Hij wordt geleverd inclusief 1 minibasisplaat, 2 mini-stansplaten, 1 mini-embossingplaat en 1 mini-3D-embossingplaat.


Hoe werkt deze winactie?*

* Plaats een bestelling van minimaal €30,- (exclusief verzending) bij mij en je naam gaat in de pot. * Is jouw bestelling minimaal €75,- dan gaat je naam nogmaals in de pot, je maakt dus extra kans.

* Je kunt zowel online als via de e-mail bestellen.

* Je kunt zo vaak bestellen als je wilt, en bij elke bestelling van minimaal €30,- die jij bij mij plaatst gaat jouw naam in de pot. Dus plaats je meer bestellingen, dan heb je meer kansen!

* Telkens wanneer ik voor €950,- aan bestellingen heb bereikt trek ik een winnaar.

* Bij de volgende €950,- aan bestellingen trek ik weer een naam, etc.

* Deze actie geldt alleen bij De Stempelhoeve, van 1 oktober 2021 t/m 30 september 2022.

EXTRA te winnen:

10 voor 10 winactie


De eerste tien dagen van oktober maak je kans op de stempelset Simply Succulents + de bijbehorende Vetplanten-stansen, samen t.w.v. €74,-.

Op 11 oktober verloot ik deze prijs wanneer ik minimaal tien (online of via e-mail) bestellingen van minimaal €30,- binnen heb gekregen van 1 t/m 10 oktober 2021. Bestellingen geplaatst op de Knotsgekke Kaarten- en Hobbydagen tellen ook mee. Ik sta op stand 218.

Heb je nog vragen hierover, mail mij gerust: info@stempelhoeve.nl.


Fijne dag, Corine


PS: Meld je aan (uiterlijk 30 september) voor de mini-workshop op Wereld-Kaartenmaakdag & de BOGO-sale op 2 oktober, 13:30 uur.


* Het Stampin' Up!-jaar loopt van 1 oktober t/m 30 september 2022 en deze actie geldt alleen van 1 oktober 2021 t/m 30 september 2022, bij De Stempelhoeve.

Deze actie geldt alleen voor productbestellingen, niet voor (online) workshop-pakketten zoals VerwenPost-pakketten, Dutch Sisters Stampin' en dergelijke of de BOGO-uitverkoop. Wèl telt bijv. mee: een bestelling van een mini workshop 'Pakket L of XL' omdat hier producten bijzitten.

Bestellingen met het minimale bedrag die je bij mij op de Knotsgekke Kaarten- en Hobbydagen in Den Bosch op 7, 8 en 9 oktober 2021 plaatst tellen ook mee. Ik heb standnummer 218. Kom gezellig langs en doe mee met de mini-workshop à €4,50!

* Bestellingen zijn exclusief verzendkosten. Wanneer je in mijn webwinkel een bestelling plaatst bedragen de verzendkosten standaard €5,95 en wordt je bestelling thuisbezorgd door UPS. Bestel je via de e-mail dan hoor je van mij hoeveel de verzendkosten bedragen en stuur ik alles naar je op. Het kan voor grotere bestellingen voordeliger voor jou zijn om rechtstreeks in mijn webwinkel te bestellen.


PS: Het is nog steeds Sale-A-Bration, t/m 30 september. Stampin' Up! deelt toffe cadeaus uit:

- Een gratis cadeau bij een bestelling van minimaal €60,- of een veelvoud ervan. Dus twee cadeaus bij €120,- etc.

- Een gratis stempelbundel bij aanschaf van het voordelige startpakket. Kies voor €175,- aan producten uit en betaal slechts €129,-. En daarna altijd minimaal 20% korting op je bestellingen.75 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven