Yessss .... de nieuwe Jaarcatalogus 2021-2022 is live!

Bijgewerkt op: 23 aug. 2021


Heel blij ben ik met de nieuwe Jaarcatalogus van Stampin' Up!®, hij staat vol prachtige nieuwe artikelen. Je kunt hem bekijken door op de foto hieronder te klikken.

Liever een papieren exemplaar? Ook dat kan, ik stuur hem je graag toe.


De kosten voor de Jaarcatalogus bedragen €5,00 inclusief verzending. Deze krijg je terug in de vorm van korting wanneer je binnen een maand na ontvangst van de catalogus een bestelling van minimaal €25,00 (excl. verzendkosten) bij mij plaatst. Dit kan zowel via de e-mail als in mijn webwinkel.

ACTIE Startpakket+

In de maand mei heeft Stampin' Up! een geweldige actie. Het Startpakket kost altijd €129,- en je mag dan voor €175,- aan producten uitkiezen. In mei komt daar nog eens €32,- EXTRA bij!

Je mag nu namelijk voor hetzelfde bedrag à €129,- voor maar liefst €207,- aan Stampin' Up! producten kiezen. Dat is voor €78,- aan gratis producten. In het Startpakket zitten producten die jij zelf kiest uit de lopende catalogi.Het Startpakket+ is echt de beste en de meest voordelige aankoop uit de catalogus. Daarna krijg je altijd 20% korting op je eventuele volgende bestellingen. En er is geen bestelverplichting. Je zit nergens aan vast.


Als je het leuk vindt en wilt dan mag je voortaan zelf Stampin' Up!-producten verkopen en workshops geven, dat hoeft niet als je daar geen zin in hebt. Gebruik de producten dan lekker voor je eigen creatieve hobby. Je komt in mijn team, Team StampinCronelia, met andere gezellige creatieve dames. Ik organiseer diverse dingen voor mijn team, je ontvangt gratis kwartaalkitjes en je ontvangt gratis tutorials.


Heb je nog vragen, mail of bel/app mij gerust!

Fijne dag, Corine

info@cronelia.nl

06-11408869

3 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven